Motosiklet ile araç çarpıştı: 1 yaralı

DENİZLİ 06.09.2018 - 09:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Motosiklet ile araç çarpıştı: 1 yaralı

Merkezefendi İlçesi'nde bu sabah dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada motosiklet ile araç çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, bu sabah saat 08.15 sularında Gümüşçay Mahallesi Gümüşler Bulvarı üzerinde bir kavşakta dikkatsizlik sonucu 20 SF 461 plakalı araç ile 20 AAK 373 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışma sonrası motosiklet sürücüsü savrulurken motosiklet aracın altında kaldı.     Motosiklet üzerinden savrulan sürücü aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kaza sonucu yaralanan sürücünün yardımına diğer sürücüler ve çevredeki vatandaşlar koştu.   Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.      

Merkezefendi İlçesi'nde bu sabah dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada motosiklet ile araç çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, bu sabah saat 08.15 sularında Gümüşçay Mahallesi Gümüşler Bulvarı üzerinde bir kavşakta dikkatsizlik sonucu 20 SF 461 plakalı araç ile 20 AAK 373 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışma sonrası motosiklet sürücüsü savrulurken motosiklet aracın altında kaldı.

 

 

Motosiklet üzerinden savrulan sürücü aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kaza sonucu yaralanan sürücünün yardımına diğer sürücüler ve çevredeki vatandaşlar koştu.

 

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.