Lozan Caddesi'nde kaza: 4 yaralı

DENİZLİ 06.09.2018 - 11:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Lozan Caddesi'nde kaza: 4 yaralı

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde dün gece meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralandı.   Alınan bilgiye göre, dün gece 02.00 sularında  Lozan Caddesi'nde meydana gelen trafik kazazında 31 D 3880 plakalı otomobil ile 20 BJ 585 plakalı otomobil çarpıştı.  Sürekli kazanın meydana geldiği noktada çarpışma esnasında çıkan sesden dolayı mahalleli yataklarından fırladı. Meydana gelen kazada bir araç elektrik direğine çarparak durdu.     Şiddetli çarpışma sonucu araçta bir kişi sıkıştı. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine  sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kayalık Şube İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği kazada bir otomobilde sıkışan yaralı kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Araçlarda bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası yaralılar hastaneye kaldırıldı.   Kaza nedeniyle her iki otomobilde maddi hasar meydana gelirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde dün gece meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralandı.

 

Alınan bilgiye göre, dün gece 02.00 sularında  Lozan Caddesi'nde meydana gelen trafik kazazında 31 D 3880 plakalı otomobil ile 20 BJ 585 plakalı otomobil çarpıştı.  Sürekli kazanın meydana geldiği noktada çarpışma esnasında çıkan sesden dolayı mahalleli yataklarından fırladı. Meydana gelen kazada bir araç elektrik direğine çarparak durdu.

 

 

Şiddetli çarpışma sonucu araçta bir kişi sıkıştı. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine  sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kayalık Şube İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği kazada bir otomobilde sıkışan yaralı kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Araçlarda bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası yaralılar hastaneye kaldırıldı.

 

Kaza nedeniyle her iki otomobilde maddi hasar meydana gelirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.