Mahalleyi saran koku bakın ne çıktı?

DENİZLİ 06.09.2018 - 11:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Mahalleyi saran koku bakın ne çıktı?

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Hacı kaplanlar Mahallesi'nde gece yarısı gelen kötü koku mahalleyi alarma geçirdi. Mahalleliyi ayağa kaldıran koku bakın ne çıktı.   Olay saat 01.30 sıralarında Hacıkaplanlar Mahallesi 741 Sokak'ta meydana geldi. Yayılmaya başlayan kötü koku üzerine mahalle sakinleri evlerinden dışarı çıkarak kokunun kaynağını aramaya başladı. Kötü kokunun yayıldığı apartmanı tespit eden mahalle sakinleri, olası bir doğal gaz sızıntısına karşı durumu polis ekipleri ve Enerya'ya bildirdi. Apartmandaki vatandaşlar da uyandırılarak apartmandan tahliye edildi.   Kokunun sebebi kelleden geliyormuş Kokunun yayıldığı noktaya gelen Enerya personelinin herhangi bir doğal gaz sızıntısının yaşanmadığını belirtmesi üzerine apartman sakinleri rahat bir nefes aldı. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunurken yayılan kötü kokunun apartmanın hemen bitişiğinde bulunan metruk evden yayıldığı ve kokunun ütülmüş kelle kokusu olduğu ileri sürüldü.  

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Hacı kaplanlar Mahallesi'nde gece yarısı gelen kötü koku mahalleyi alarma geçirdi. Mahalleliyi ayağa kaldıran koku bakın ne çıktı.

 

Olay saat 01.30 sıralarında Hacıkaplanlar Mahallesi 741 Sokak'ta meydana geldi. Yayılmaya başlayan kötü koku üzerine mahalle sakinleri evlerinden dışarı çıkarak kokunun kaynağını aramaya başladı. Kötü kokunun yayıldığı apartmanı tespit eden mahalle sakinleri, olası bir doğal gaz sızıntısına karşı durumu polis ekipleri ve Enerya'ya bildirdi. Apartmandaki vatandaşlar da uyandırılarak apartmandan tahliye edildi.

 

Kokunun sebebi kelleden geliyormuş

Kokunun yayıldığı noktaya gelen Enerya personelinin herhangi bir doğal gaz sızıntısının yaşanmadığını belirtmesi üzerine apartman sakinleri rahat bir nefes aldı. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunurken yayılan kötü kokunun apartmanın hemen bitişiğinde bulunan metruk evden yayıldığı ve kokunun ütülmüş kelle kokusu olduğu ileri sürüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.