Çameli’de heyecan sona erdi

SPOR 08.09.2018 - 09:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli’de heyecan sona erdi

Türkiye Hava Sporları Federasyonunun 2018 yılı faaliyet programında yer alan ve 1 Eylül'de başlayan organizasyon bugün final uçuşları ile sona erdi.

Çameli Kaymakamlığı, Çameli Belediyesi ve Paragliding World Cup Association tarafından organize edilen Yamaç Paraşütü Ön Dünya Kupası düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.    Çameli’nin 2 bin 140 metre yüksekliğindeki Yaylacık Dağında bu yıl 6.’sı düzenlenen Yamaç Paraşütü Ön Dünya Kupası, 23 ülkeden yerli ve yabancı 123 sporcunun katılımı ile tamamlandı. Birbirinden renkli görüntülere sahne olan şampiyonada sporcular, Çameli’nin muhteşem doğasına ve uçuş imkanlarına hayran kaldı. Heyecanın dorukta yaşandığı ve bir hafta süren şampiyonanın son gününden nefesler tutuldu ve yarışmacılar son kez Çameli’de uçuş yapmanın keyfini yaşadı.      Uçuşların ardından Çameli Taş Konaklar’da düzenlenen ödül törenine Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Gökoğlan, Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ali Etiz, Denizli Vergi Dairesi Başkanı Ali Solmaz, Çameli Kaymakam Vekili Ali Şanlıer, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Türkiye Hava Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Turhan, Türk Hava Kurumu Fethiye Türkiye Hava Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet TURHAN Türk Hava Kurumu Fethiye Şube Başkanı Mustafa ÖZKAYA , ilçe Protokolü ve Yarışmacı Pilotlar ve Vatandaşlar katıldı.Şube Başkanı Mustafa Özkaya, ilçe protokolü, yarışmacılar ve vatandaşlar katıldı.     Ödül töreninde konuşan Vali Hasan Karahan, yarışmaya katılan sporcuları tebrik ederken, Denizli’ye ve Çameli’ye önümüzdeki yıl da davet etti.    Şampiyonanın genel klasmanında, Slovak yarışmacı Emil Cervenhan birinci, Slovak yarışmacı Robert Kaucarık ikinci ve İspanyol yarışmacı Felix Rodrıgez Fernandez üçüncü oldu.     Kadınlar Genel Klasmanda, Rus yarışmacı Daria Krasnova birinci, Güney Afrikalı yarışmacı Khobi-Jane Bowden ikinci ve Türk yarışmacı Merve Arslan üçüncü oldu. Sportif klasmanda ise, Türk yarışmacı Yasin Özkesici birinci olurken, Rus yarışmacı Kirill Kostiuchenko ikinci ve Türk yarışmacı Bahadır Aksoy üçüncü oldu.    Dereceye giren yarışmacılar ödüllerini Vali Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Gökoğlan ve Çameli Belediye Başkan Arslan’dan aldı.    
Türkiye Hava Sporları Federasyonunun 2018 yılı faaliyet programında yer alan ve 1 Eylül'de başlayan organizasyon bugün final uçuşları ile sona erdi.

Çameli Kaymakamlığı, Çameli Belediyesi ve Paragliding World Cup Association tarafından organize edilen Yamaç Paraşütü Ön Dünya Kupası düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. 

 

Çameli’nin 2 bin 140 metre yüksekliğindeki Yaylacık Dağında bu yıl 6.’sı düzenlenen Yamaç Paraşütü Ön Dünya Kupası, 23 ülkeden yerli ve yabancı 123 sporcunun katılımı ile tamamlandı. Birbirinden renkli görüntülere sahne olan şampiyonada sporcular, Çameli’nin muhteşem doğasına ve uçuş imkanlarına hayran kaldı. Heyecanın dorukta yaşandığı ve bir hafta süren şampiyonanın son gününden nefesler tutuldu ve yarışmacılar son kez Çameli’de uçuş yapmanın keyfini yaşadı. 

 

 

Uçuşların ardından Çameli Taş Konaklar’da düzenlenen ödül törenine Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Gökoğlan, Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ali Etiz, Denizli Vergi Dairesi Başkanı Ali Solmaz, Çameli Kaymakam Vekili Ali Şanlıer, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Türkiye Hava Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Turhan, Türk Hava Kurumu Fethiye Türkiye Hava Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet TURHAN Türk Hava Kurumu Fethiye Şube Başkanı Mustafa ÖZKAYA , ilçe Protokolü ve Yarışmacı Pilotlar ve Vatandaşlar katıldı.Şube Başkanı Mustafa Özkaya, ilçe protokolü, yarışmacılar ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Ödül töreninde konuşan Vali Hasan Karahan, yarışmaya katılan sporcuları tebrik ederken, Denizli’ye ve Çameli’ye önümüzdeki yıl da davet etti. 

 

Şampiyonanın genel klasmanında, Slovak yarışmacı Emil Cervenhan birinci, Slovak yarışmacı Robert Kaucarık ikinci ve İspanyol yarışmacı Felix Rodrıgez Fernandez üçüncü oldu.

 

 

Kadınlar Genel Klasmanda, Rus yarışmacı Daria Krasnova birinci, Güney Afrikalı yarışmacı Khobi-Jane Bowden ikinci ve Türk yarışmacı Merve Arslan üçüncü oldu. Sportif klasmanda ise, Türk yarışmacı Yasin Özkesici birinci olurken, Rus yarışmacı Kirill Kostiuchenko ikinci ve Türk yarışmacı Bahadır Aksoy üçüncü oldu. 

 

Dereceye giren yarışmacılar ödüllerini Vali Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Gökoğlan ve Çameli Belediye Başkan Arslan’dan aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.