38 yıl sonra yaptığı paylaşım dikkat çekti

SİYASET 12.09.2018 - 15:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

38 yıl sonra yaptığı paylaşım dikkat çekti

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, 12 Eylül darbesinin yıldönümünde sosyal medya hesabından paylaştığı yorumunda, 38 yıl önce yaşadıklarını anlattı. Birtürk; " Ülkücü katili darbeci Kenan Evren ordunun yönetimini ele aldığını haykırıyordu" söylemiyle yaptığı paylaşım dikkat çekti.    12 Eylül'den önce ekilen nifak tohumları ile görüş farklılığı olan vatandaşları birbirine düşüren zihniyetin, Türkiye sonunda 12 darbe planı ile karşı karşıya kaldı. Bir çok genç ölümün yanı sıra büyük bedeller ödedi.     MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, 12 Eylül darbesinden önce girdiği, Mamak Askeri Cezaevinden anılarını sosyal medyada paylaştı. Birtürk, " 38 Yıl önce bugün, Ankara Mamak Askeri Cezaevi 3 üncü koğuştayız geneli idamla yargılanıyoruz. sabahın erken saatlerinde sert bir sesle yataklarımızdan fırladık, ülkücü katili darbeci Kenan Evren ordunun yönetimini ele aldığını haykırıyordu. O güne kadar rahmetli Mustafa Pehlivanoğlu ve İsa Armağanı bizim kaçırdığımızdan dolayı akıl almaz işkence gören bizler ihtilaldan sonrada artarak devam etti. 50 yıllık ülkücülük hayatımda hiç geri adım atmadım. Ülkücülük şereftir namustur. Biz de vatan derdinden başka dert olmaz. Bayrak inmesin ezan dinmesin başka neler isteriz ki!" dedi.   İşte Birtürk'ün o paylaşımı;      

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, 12 Eylül darbesinin yıldönümünde sosyal medya hesabından paylaştığı yorumunda, 38 yıl önce yaşadıklarını anlattı. Birtürk; " Ülkücü katili darbeci Kenan Evren ordunun yönetimini ele aldığını haykırıyordu" söylemiyle yaptığı paylaşım dikkat çekti.

 

 12 Eylül'den önce ekilen nifak tohumları ile görüş farklılığı olan vatandaşları birbirine düşüren zihniyetin, Türkiye sonunda 12 darbe planı ile karşı karşıya kaldı. Bir çok genç ölümün yanı sıra büyük bedeller ödedi.

 

 

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, 12 Eylül darbesinden önce girdiği, Mamak Askeri Cezaevinden anılarını sosyal medyada paylaştı. Birtürk, " 38 Yıl önce bugün, Ankara Mamak Askeri Cezaevi 3 üncü koğuştayız geneli idamla yargılanıyoruz. sabahın erken saatlerinde sert bir sesle yataklarımızdan fırladık, ülkücü katili darbeci Kenan Evren ordunun yönetimini ele aldığını haykırıyordu. O güne kadar rahmetli Mustafa Pehlivanoğlu ve İsa Armağanı bizim kaçırdığımızdan dolayı akıl almaz işkence gören bizler ihtilaldan sonrada artarak devam etti. 50 yıllık ülkücülük hayatımda hiç geri adım atmadım. Ülkücülük şereftir namustur. Biz de vatan derdinden başka dert olmaz. Bayrak inmesin ezan dinmesin başka neler isteriz ki!" dedi.

 

İşte Birtürk'ün o paylaşımı;

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.