38 yıl geçti ama hala akıllarda

SİYASET 12.09.2018 - 17:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

38 yıl geçti ama hala akıllarda

12 Eylül 1980 Darbesinin üzerinden 38 yıl geçmesine rağmen Türkiye’de yankıları hala devam ediyor. MHP Denizli Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan’da darbeyi unutmayan isimler arasında yer aldı.   Türkiye siyasetinin yeniden tasarlandığı, askeriyenin hükümete el koyduğu o zorlu ve çetin dönemleri unutmadığını gösteren Özhan, “650 bin kişinin gözaltına alındığı, askeri işkencelerden geçirildiği darbede Mustafa Pehlivanoğlu, Halil Esandağ, Ahmet Kerse, Ali Bülent Orkan, Fikri Arıkan, Cevdet Karakaş, Selçuk Duracık, İsmet Şahin, Cengiz Baktemur ve daha nice ülkücü kardeşlerimizi bu vatan uğruna şehit verdik.O gün doğanlar bugün 38 yaşında olacaklardı. Hepsine Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor ruhları şad olsun diyorum. Bir ölür, bin diriliriz.  Mustafalar ölür, fakat milliyetçilik fikri ve mücadelesi ölmez. Ülkücüler ve vatanseverler sayesinde iç ve dış mihrakların oyunu milletimizin dirayetli duruşuyla bertaraf edildi. Türkiye’de darbeler dönemi 15 Temmuz’da sona ermiştir. Bu millet hiçbir zaman esaret altına alınmadı alınamayacak da” dedi.

12 Eylül 1980 Darbesinin üzerinden 38 yıl geçmesine rağmen Türkiye’de yankıları hala devam ediyor. MHP Denizli Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan’da darbeyi unutmayan isimler arasında yer aldı.

 

Türkiye siyasetinin yeniden tasarlandığı, askeriyenin hükümete el koyduğu o zorlu ve çetin dönemleri unutmadığını gösteren Özhan, “650 bin kişinin gözaltına alındığı, askeri işkencelerden geçirildiği darbede Mustafa Pehlivanoğlu, Halil Esandağ, Ahmet Kerse, Ali Bülent Orkan, Fikri Arıkan, Cevdet Karakaş, Selçuk Duracık, İsmet Şahin, Cengiz Baktemur ve daha nice ülkücü kardeşlerimizi bu vatan uğruna şehit verdik.O gün doğanlar bugün 38 yaşında olacaklardı. Hepsine Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor ruhları şad olsun diyorum. Bir ölür, bin diriliriz.  Mustafalar ölür, fakat milliyetçilik fikri ve mücadelesi ölmez. Ülkücüler ve vatanseverler sayesinde iç ve dış mihrakların oyunu milletimizin dirayetli duruşuyla bertaraf edildi. Türkiye’de darbeler dönemi 15 Temmuz’da sona ermiştir. Bu millet hiçbir zaman esaret altına alınmadı alınamayacak da” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.