10 bin liralık iddia oynayan genç bakın ne yaptı?

DENİZLİ 15.09.2018 - 12:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

10 bin liralık iddia oynayan genç bakın ne yaptı?

Denizli Tavas İlçesi'nde bir iddia bayisinde yaşanan olay pes dedirtti. 10 bin liralık iddia kuponu oynayan kişi bayi sahibinin yüzüne biber gazı sıktıktan sonra kaçtı.   Olay, Tavas İlçesi Samanlık Mahallesi, otogar yakınındaki bir iddia bayisinde yaşandı. 20’li yaşlarda olan bir genç iddia bayisine girerek tam 10 bin liralık iddia oynadı. Sonra kuponu aldıktan sonra iddia bayisinin sahibi ve oğlunun yüzlerine biber gazı sıktı. Sonra kaçmaya çalışan genç, yüzüne biber gazı sıkılmasına rağmen 10 bin liralık iddia oynayıp kaçan gencin peşine düşen Cüneyt B., babası tarafından yakalandı.   Baba ve oğlunun  etkisiz hale getirdikleri 20’li yaşlardaki kişi için olay yerine polis çağrıldı. Biber gazı yüzünden yüzleri kıpkırmızı olan baba ve oğlu olay yerinde müdahale edilirken 10 bin liralık iddia oynayıp kaçan genç gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere Tavas Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Kaynak: Objektif20

Denizli Tavas İlçesi'nde bir iddia bayisinde yaşanan olay pes dedirtti. 10 bin liralık iddia kuponu oynayan kişi bayi sahibinin yüzüne biber gazı sıktıktan sonra kaçtı.

 

Olay, Tavas İlçesi Samanlık Mahallesi, otogar yakınındaki bir iddia bayisinde yaşandı. 20’li yaşlarda olan bir genç iddia bayisine girerek tam 10 bin liralık iddia oynadı. Sonra kuponu aldıktan sonra iddia bayisinin sahibi ve oğlunun yüzlerine biber gazı sıktı. Sonra kaçmaya çalışan genç, yüzüne biber gazı sıkılmasına rağmen 10 bin liralık iddia oynayıp kaçan gencin peşine düşen Cüneyt B., babası tarafından yakalandı.

 

Baba ve oğlunun  etkisiz hale getirdikleri 20’li yaşlardaki kişi için olay yerine polis çağrıldı. Biber gazı yüzünden yüzleri kıpkırmızı olan baba ve oğlu olay yerinde müdahale edilirken 10 bin liralık iddia oynayıp kaçan genç gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere Tavas Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Kaynak: Objektif20

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.