Gümüşçay'da iki katlı boş ahşap ev küle döndü

DENİZLİ 16.09.2018 - 13:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Gümüşçay'da iki katlı boş ahşap ev küle döndü

Denizli Gümüşçay Mahallesi'nde iki  katlı daha önce tahliye edilen ahşap evde çıkan yangın korku dolu anlar yaşanmasına sebep oldu.   Edinilen bilgiye göre, Merkezefendi İlçesi, Gümüşçay Mahallesi, Köse Caddesi üzerinde 98 numaralı iki katlı eski ahşap evde çıkan yangın bir anda büyüdü. Sahibi tarafından bir yıl önce tahliye ettiği ve boş olan evde çıkan yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, yangını görenler itfaiye ekiplerine haber verdi.     Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler 4 itfaiye aracı ile yangına müdahale etti. Uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Dumanların kapladığı mahallede korkuya kapılan mahalleli evde çıkan yangın söndürüldüğünde rahat bir nefes aldı.   Yangının çıkış nedeninin boş olan binada madde bağımlıları tarafından çıkarıldığı üzerinde durulduğu iddia edildi.   Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.      

Denizli Gümüşçay Mahallesi'nde iki  katlı daha önce tahliye edilen ahşap evde çıkan yangın korku dolu anlar yaşanmasına sebep oldu.

 

Edinilen bilgiye göre, Merkezefendi İlçesi, Gümüşçay Mahallesi, Köse Caddesi üzerinde 98 numaralı iki katlı eski ahşap evde çıkan yangın bir anda büyüdü. Sahibi tarafından bir yıl önce tahliye ettiği ve boş olan evde çıkan yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, yangını görenler itfaiye ekiplerine haber verdi.

 

 

Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler 4 itfaiye aracı ile yangına müdahale etti. Uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Dumanların kapladığı mahallede korkuya kapılan mahalleli evde çıkan yangın söndürüldüğünde rahat bir nefes aldı.

 

Yangının çıkış nedeninin boş olan binada madde bağımlıları tarafından çıkarıldığı üzerinde durulduğu iddia edildi.

 

Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.