Belediye personelinden örnek davranış

DENİZLİ 19.09.2018 - 11:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Belediye personelinden örnek davranış

Denizli Şahin Tepesi'nde belediye personeli tarafından bulunan çanta sahibine teslim edildi.   Şahin Tepesi'nde  Sakine Çay isimli kadın, dolaştığı esnada dalgınlıkla düşürdüğü çantası, Çameli Belediyesi Fen İşlerine bağlı Mehmet Sağdıç isimli personel tarafından bulundu. Görevli olarak geldiği Denizli'de, Sağdıç  bulduğu çantanın sahibine ulaşmak için elinden geleni yaptı.   Çantasının bulunduğunu öğrenen ve teslim almak için gittiği Çameli Belediyesi'nde büyük sevinç yaşayan Sakine Çay "Çantanın kısa zamanda bulunup, tarafıma teslim edilmesinden dolayı Mehmet Sağdıç'a teşekkür ediyorum. Çantayı büyük ihtimalle dalgınlıkla düşürdüm. Çantamın olmadığını fark ettiğimde çok üzülmüş ve bulunmasından umudumu kesmiştim" dedi.

Denizli Şahin Tepesi'nde belediye personeli tarafından bulunan çanta sahibine teslim edildi.

 

Şahin Tepesi'nde  Sakine Çay isimli kadın, dolaştığı esnada dalgınlıkla düşürdüğü çantası, Çameli Belediyesi Fen İşlerine bağlı Mehmet Sağdıç isimli personel tarafından bulundu. Görevli olarak geldiği Denizli'de, Sağdıç  bulduğu çantanın sahibine ulaşmak için elinden geleni yaptı.

 

Çantasının bulunduğunu öğrenen ve teslim almak için gittiği Çameli Belediyesi'nde büyük sevinç yaşayan Sakine Çay "Çantanın kısa zamanda bulunup, tarafıma teslim edilmesinden dolayı Mehmet Sağdıç'a teşekkür ediyorum. Çantayı büyük ihtimalle dalgınlıkla düşürdüm. Çantamın olmadığını fark ettiğimde çok üzülmüş ve bulunmasından umudumu kesmiştim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.