Otoların Şase Numaralarını Değiştirip Trafiğe Çıkartamadan Yakalandı

DENİZLİ 25.09.2018 - 16:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Otoların Şase Numaralarını Değiştirip Trafiğe Çıkartamadan Yakalandı

Denizli'de son zamanlarda meydana gelen Change (Çenç) oto olayları ile ilgili Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalarda suça karışmış iki araç tespit edildi. Yapılan operasyonda 1 kaporta tamircisi gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.   Denizli'de yapılan operasyon sonucu bir işyerinden 2 adet kuş grubu olarak nitelendirilen Tofaş marka araçların motor ve şase numaralarını değiştirdiği tespit edilen kaporta tamircisi S.Y isimli şüpheli suç aleti olan araçların motor ve şase numaralarını değiştirdiği numaratörlerle birlikte yakalandı.   Araçlar gerekli işlemlerinin yapılabilmesi için Yed-İ Emin otoparkında muhafaza altına alınarak, yakalanan şüpheli kaporta tamircisi ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.    

Denizli'de son zamanlarda meydana gelen Change (Çenç) oto olayları ile ilgili Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalarda suça karışmış iki araç tespit edildi. Yapılan operasyonda 1 kaporta tamircisi gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

 

Denizli'de yapılan operasyon sonucu bir işyerinden 2 adet kuş grubu olarak nitelendirilen Tofaş marka araçların motor ve şase numaralarını değiştirdiği tespit edilen kaporta tamircisi S.Y isimli şüpheli suç aleti olan araçların motor ve şase numaralarını değiştirdiği numaratörlerle birlikte yakalandı.

 

Araçlar gerekli işlemlerinin yapılabilmesi için Yed-İ Emin otoparkında muhafaza altına alınarak, yakalanan şüpheli kaporta tamircisi ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.