Hasmına araçla çarptı!

ASAYİŞ 26.09.2018 - 09:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Hasmına araçla çarptı!

Denizli'nin Pamukkale İlçesi Yeni yol mevkii üzerinde 21:00 sıralarında  meydana gelen olay bu kadarına da pes dedirtti. Kavga ettiği kişi kaçarken aracı ile peşinden giderek çarptı.   Aynahaber'in haberine göre, Pamukkale İlçesi Yeni yol üzerinde daha önce yanında çalışan Muhammed Ş. ile karşılaşan Tufan A. kardeşlerini darp ettiği gerekçesi ile Muhammed Ş. ile tartışmaya başladı.    Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Muhammed Ş. olay yerinden yaya kaçmak isterken, Tufan A. aracına binerek kaçmak isteyen şahsın arkasından gitti. Kısa süren kovalamacanın ardından Muhammed Ş.'ye  çarparak durduran Tufan A. hızını alamayarak park halindeki araca çarptı.   Çevrede bulunanların ihbarı üzerine  olay yerine gelen emniyet ve sağlık ekipleri olaya müdahale ederken Muhammed A. hastaneye sevk edildi. Polisin görgü tanıklarının ifadesine başvurduğu olayın tarafı olan Tufan A. olay yerindeki ifadesinde  "Muhammed daha önce kardeşlerimi darp etti ve bıçakladı, şimdi kaçmak istedi. Ben çarptım, kaçmasına izin veremezdim" diyerek olayı itiraf etti. Polis Tufan A.'nın resmi ifadesini almak üzere emniyete götürdü.  Muhammed Ş.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli'nin Pamukkale İlçesi Yeni yol mevkii üzerinde 21:00 sıralarında  meydana gelen olay bu kadarına da pes dedirtti. Kavga ettiği kişi kaçarken aracı ile peşinden giderek çarptı.

 

Aynahaber'in haberine göre, Pamukkale İlçesi Yeni yol üzerinde daha önce yanında çalışan Muhammed Ş. ile karşılaşan Tufan A. kardeşlerini darp ettiği gerekçesi ile Muhammed Ş. ile tartışmaya başladı. 

 

Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Muhammed Ş. olay yerinden yaya kaçmak isterken, Tufan A. aracına binerek kaçmak isteyen şahsın arkasından gitti. Kısa süren kovalamacanın ardından Muhammed Ş.'ye  çarparak durduran Tufan A. hızını alamayarak park halindeki araca çarptı.

 

Çevrede bulunanların ihbarı üzerine  olay yerine gelen emniyet ve sağlık ekipleri olaya müdahale ederken Muhammed A. hastaneye sevk edildi. Polisin görgü tanıklarının ifadesine başvurduğu olayın tarafı olan Tufan A. olay yerindeki ifadesinde  "Muhammed daha önce kardeşlerimi darp etti ve bıçakladı, şimdi kaçmak istedi. Ben çarptım, kaçmasına izin veremezdim" diyerek olayı itiraf etti. Polis Tufan A.'nın resmi ifadesini almak üzere emniyete götürdü. 


Muhammed Ş.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.