Okur, Esnaf ve Vatandaş Ziyaretleriyle Gönüllere Dokunuyor

SİYASET 26.09.2018 - 14:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Okur, Esnaf ve Vatandaş Ziyaretleriyle Gönüllere Dokunuyor

Milliyetçi Hareket Partisi Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Hasan Okur, Denizli kent merkezinin yanı sıra ilçeye bağlı mahallelerde esnaf ziyaretlerini sürdürüyor, sorunları tespit edip, notlar alıyor.   Gezilerinde Pamukkale ilçesinde oturan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Okur, esnafın yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanıyor. Pamukkale ilçesinde oturan vatandaşlardan, zaman zaman ilçenin sorunları hakkında bilgi almayı da ihmal etmeyen MHP Pamukkale Belediye aday adayı Hasan Okur, "Dünden bugüne vatandaşlarımızın içindeyiz. Halkın yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen ve üreten bir belediyecilik anlayışını uygulamak için Belediye Başkanlığına talibiz.”dedi.     Okur, "Biz belediyeciliği biliyoruz. Siyasette her zaman dik ve diri durduk. Hiçbir zaman benliğimizi bozmadan, kendimizden ödün vermeden bugünlere geldik. Kibri asla kendimize şiar edinmedik.   Milletimizin ve ilçemizin derdini biliyoruz. Dünden bugüne vatandaşlarımızın içindeyiz. Bugün çıktığımız bu kutlu yolda hakikatten baktık ki, vatandaşlarımızla çok zaman geçirmişiz. Herkese bir katkımız olmuş. Hep yapıcı olduk. Uzlaşmacı kimliğimizle her yapıdan destek görüyoruz. Allah'a şükürler olsun ki; vatandaşlarımızdan aldığımız güç ve inançla İnşallah 31 Mart 2019'da bize yetki verildiğinde Pamukkale ilçesine en iyi hizmeti vereceğiz.Bunun hazırlıklarını da MHP olarak tamamladık.” Dedi.  

Milliyetçi Hareket Partisi Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Hasan Okur, Denizli kent merkezinin yanı sıra ilçeye bağlı mahallelerde esnaf ziyaretlerini sürdürüyor, sorunları tespit edip, notlar alıyor.

 

Gezilerinde Pamukkale ilçesinde oturan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Okur, esnafın yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanıyor. Pamukkale ilçesinde oturan vatandaşlardan, zaman zaman ilçenin sorunları hakkında bilgi almayı da ihmal etmeyen MHP Pamukkale Belediye aday adayı Hasan Okur, "Dünden bugüne vatandaşlarımızın içindeyiz. Halkın yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen ve üreten bir belediyecilik anlayışını uygulamak için Belediye Başkanlığına talibiz.”dedi.

 

 

Okur, "Biz belediyeciliği biliyoruz. Siyasette her zaman dik ve diri durduk. Hiçbir zaman benliğimizi bozmadan, kendimizden ödün vermeden bugünlere geldik. Kibri asla kendimize şiar edinmedik.

 

Milletimizin ve ilçemizin derdini biliyoruz. Dünden bugüne vatandaşlarımızın içindeyiz. Bugün çıktığımız bu kutlu yolda hakikatten baktık ki, vatandaşlarımızla çok zaman geçirmişiz. Herkese bir katkımız olmuş. Hep yapıcı olduk. Uzlaşmacı kimliğimizle her yapıdan destek görüyoruz. Allah'a şükürler olsun ki; vatandaşlarımızdan aldığımız güç ve inançla İnşallah 31 Mart 2019'da bize yetki verildiğinde Pamukkale ilçesine en iyi hizmeti vereceğiz.Bunun hazırlıklarını da MHP olarak tamamladık.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.