Acıpayamlı Sönmez Orman Genel Müdür Yardımcısı oldu

SİYASET 27.09.2018 - 11:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Acıpayamlı Sönmez Orman Genel Müdür Yardımcısı oldu

Meteoroloji Daire Başkanlığı görevinde bulunan Mustafa Sönmez Orman Genel Müdür Yardımcılığına getirildi.   Daha önce Devlet Su İşleri Personel Daire Başkanlığı yapan ve halen Meteoroloji Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanı olarak görev yaparken Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünde, Genel Müdür Yardımcılığına atandığı öğrenildi. KAYNAK: Acıpayam Gazetesi.com  

Meteoroloji Daire Başkanlığı görevinde bulunan Mustafa Sönmez Orman Genel Müdür Yardımcılığına getirildi.

 

Daha önce Devlet Su İşleri Personel Daire Başkanlığı yapan ve halen Meteoroloji Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanı olarak görev yaparken Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünde, Genel Müdür Yardımcılığına atandığı öğrenildi.

KAYNAK: Acıpayam Gazetesi.com

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.