Denizli’nin önemli simgesi haline gelen iş hanı yıkılıyor

DENİZLİ 28.09.2018 - 10:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’nin önemli simgesi haline gelen iş hanı yıkılıyor

Denizli’de 39 yıl önce yapılan ve şehrin önemli simgeleri haline gelen ve devletin birçok kurumunun bulunduğu Özel İdare İş Hanının yıkımına başlandı.   1970’te mevcut yerinde bulunan Vali Konağının yıkılmasıyla inşası başlayan ve 9 yılda tamamlanan iş hanı, bu yılın ortalarında Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından boşaltıldı. 250 civarında işyerinin bulunduğu iş hanında yıkım başladı. Önce içindeki malzemelerin ortadan kaldırıldığı binada daha sonra duvar yıkımı başladı. Denizli Valiliğinin tam karşısında bulunan bölgede Büyükşehir Belediyesi tarafından tematik bir park yapılması planlanıyor.  

Denizli’de 39 yıl önce yapılan ve şehrin önemli simgeleri haline gelen ve devletin birçok kurumunun bulunduğu Özel İdare İş Hanının yıkımına başlandı.

 

1970’te mevcut yerinde bulunan Vali Konağının yıkılmasıyla inşası başlayan ve 9 yılda tamamlanan iş hanı, bu yılın ortalarında Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından boşaltıldı. 250 civarında işyerinin bulunduğu iş hanında yıkım başladı. Önce içindeki malzemelerin ortadan kaldırıldığı binada daha sonra duvar yıkımı başladı. Denizli Valiliğinin tam karşısında bulunan bölgede Büyükşehir Belediyesi tarafından tematik bir park yapılması planlanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.