Denizli'de 5 ilçede fırtına hazırlığı!

DENİZLİ 29.09.2018 - 10:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 5 ilçede fırtına hazırlığı!

Denizli'de, itfaiye ve AFAD başta olmak üzere birçok kurum, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün fırtına uyarısı üzerine teyakkuza geçti. İtfaiye ve AFAD'daki tüm izinler iptal edildi.   Saatteki hızı 120 ile 150 kilometreye kadar ulaşması beklenen fırtınadan etkilenme ihtimali bulunan Çameli, Tavas, Beyağaç, Sarayköy ve Acıpayam ilçelerinde kırmızı alarm verildi. İzinlerin iptal edildiği, bu konuda gerekli tedbirlerin alınmaya çalışıldığı ifade edildi. Olası bir durumda ekiplerin müdahelesi ve neler yapılacağı konusunda planlama yapılıyor.   Meteoroloji'nin Denizli'de etkili olup olmaması konusunda tam bilgi verilmezken, rüzgarın yönünü ani değiştirmesi sonucu bazı ilçelerde etkili olabileceği tahmin ediliyor. AFAD ve İtfaiye ekipleri bu konuda hazırlıklarını sürdürüyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün, Orta Akdeniz üzerinde oluşan fırtınanın, Cumartesi'yi Pazar'a bağlayan gece saat 01.00 sıralarında Türkiye'nin batı kıyılarına ulaşacağı uyarısı üzerine bölgede kırmızı alarm verildi. Fırtınanın en çok İzmir'de ve Muğla'nın Marmaris, Bodrum, Datça  ile Milas ilçelerinde etkili olacağı, rüzgarın hızının saatte 120 kilometreye kadar çıkabileceği, yağışın da metrekarede 100 kilogramın üzerine çıkabileceği duyuruldu.  Fırtınanın İç Ege'deki Denizli'nin bazı ilçelerine kadar ulaşabilme ihtimali üzerine resmi kurumlara da acil kodlu uyarılar gönderildi.   

Denizli'de, itfaiye ve AFAD başta olmak üzere birçok kurum, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün fırtına uyarısı üzerine teyakkuza geçti. İtfaiye ve AFAD'daki tüm izinler iptal edildi.

 

Saatteki hızı 120 ile 150 kilometreye kadar ulaşması beklenen fırtınadan etkilenme ihtimali bulunan Çameli, Tavas, Beyağaç, Sarayköy ve Acıpayam ilçelerinde kırmızı alarm verildi. İzinlerin iptal edildiği, bu konuda gerekli tedbirlerin alınmaya çalışıldığı ifade edildi. Olası bir durumda ekiplerin müdahelesi ve neler yapılacağı konusunda planlama yapılıyor.

 

Meteoroloji'nin Denizli'de etkili olup olmaması konusunda tam bilgi verilmezken, rüzgarın yönünü ani değiştirmesi sonucu bazı ilçelerde etkili olabileceği tahmin ediliyor. AFAD ve İtfaiye ekipleri bu konuda hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün, Orta Akdeniz üzerinde oluşan fırtınanın, Cumartesi'yi Pazar'a bağlayan gece saat 01.00 sıralarında Türkiye'nin batı kıyılarına ulaşacağı uyarısı üzerine bölgede kırmızı alarm verildi. Fırtınanın en çok İzmir'de ve Muğla'nın Marmaris, Bodrum, Datça  ile Milas ilçelerinde etkili olacağı, rüzgarın hızının saatte 120 kilometreye kadar çıkabileceği, yağışın da metrekarede 100 kilogramın üzerine çıkabileceği duyuruldu. 


Fırtınanın İç Ege'deki Denizli'nin bazı ilçelerine kadar ulaşabilme ihtimali üzerine resmi kurumlara da acil kodlu uyarılar gönderildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.