Uşak’taki yangına Denizli’den helikopter sevk edildi

ASAYİŞ 29.09.2018 - 15:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Uşak’taki yangına Denizli’den helikopter sevk edildi

Uşak’ın Banaz İlçesi’nde meydana gelen orman yangınına Denizli Orman Bölge Müdürlüğü’nün helikopteri sevk edildi.   Banaz ilçesinin Dümenler Köyü’nde ormanlık alanda meydana gelen yangına öncelikle karadan müdahale edildi. Yangın daha çok büyüyünce denizli Orman Bölge Müdürlüğü’nden destek istendi. Denizli Orman Bölge Müdürlüğü de bünyesinde bulunan helikopteri böyle sevk etti. Böylece yangına hem havadan hem karadan müdahale edilmeye başlandı.  

Uşak’ın Banaz İlçesi’nde meydana gelen orman yangınına Denizli Orman Bölge Müdürlüğü’nün helikopteri sevk edildi.

 

Banaz ilçesinin Dümenler Köyü’nde ormanlık alanda meydana gelen yangına öncelikle karadan müdahale edildi. Yangın daha çok büyüyünce denizli Orman Bölge Müdürlüğü’nden destek istendi. Denizli Orman Bölge Müdürlüğü de bünyesinde bulunan helikopteri böyle sevk etti. Böylece yangına hem havadan hem karadan müdahale edilmeye başlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.