DESKİ'de gerçeği aratmayan tatbikat!

DENİZLİ 01.10.2018 - 16:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

DESKİ'de gerçeği aratmayan tatbikat!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nde (DESKİ) deprem ve yangın tatbikatı yapıldı. Bir anda hareketli saatlerin yaşandığı DESKİ'de çevredeki vatandaşlar ne olduğunu anlamaya çalışırken personel güvenli bölgeye sevk edildi.   AFAD İl Müdürlüğü tarafından, Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nde olası bir deprem ve yangına karşı tatbikat yapıldı.     DESKİ binası içinde verilen siren sesi ile başlayan tatbikat,  10. katta çıkan yangına müdahale için olay yerine AFAD, İtfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bina içinde çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken, AFAD ekipleri bina içinde kalan personele müdahale etti. Binada yangın çıktığı varsayılarak üst katta mahsur kalanlar AFAD ekipleri tarafından ip sarkıtılarak yangın bölgesinden kurtarıldı.  Personel güvenli bir şekilde bina dışına sevki yapılarak güvenli alana alındı.   Daha sonra olası bir deprem anında binanın kontrollü bir şekilde nasıl boşaltılacağı, neler yapılacağı AFAD İl Müdürü  ekipleri tarafından anlatıldı. Tatbikat sonrası DESKİ personeline ve vatandaşlar helva ikramında bunulundu.        

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nde (DESKİ) deprem ve yangın tatbikatı yapıldı. Bir anda hareketli saatlerin yaşandığı DESKİ'de çevredeki vatandaşlar ne olduğunu anlamaya çalışırken personel güvenli bölgeye sevk edildi.

 

AFAD İl Müdürlüğü tarafından, Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nde olası bir deprem ve yangına karşı tatbikat yapıldı.

 

 

DESKİ binası içinde verilen siren sesi ile başlayan tatbikat,  10. katta çıkan yangına müdahale için olay yerine AFAD, İtfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bina içinde çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken, AFAD ekipleri bina içinde kalan personele müdahale etti.

Binada yangın çıktığı varsayılarak üst katta mahsur kalanlar AFAD ekipleri tarafından ip sarkıtılarak yangın bölgesinden kurtarıldı.  Personel güvenli bir şekilde bina dışına sevki yapılarak güvenli alana alındı.

 

Daha sonra olası bir deprem anında binanın kontrollü bir şekilde nasıl boşaltılacağı, neler yapılacağı AFAD İl Müdürü  ekipleri tarafından anlatıldı. Tatbikat sonrası DESKİ personeline ve vatandaşlar helva ikramında bunulundu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.