Mahmud Güngör'e profesörlük ünvanı!

DENİZLİ 02.10.2018 - 10:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Mahmud Güngör'e profesörlük ünvanı!

Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürü Mahmud Güngör,PAÜ Yönetim Kurulu'nun aldığı kararla profesörlüğe yükseldi.   PAÜ Öğretim üyesi DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Yönetim kurulunun aldığı kararla profesörlüğe yükseldi. Güngör'ün binişini PAÜ Rektörü Hüseyin Bağ tarafından takdim edildi.   1986 yılında Denizli Mühendislik Fakültesi araştırma görevlisi olarak göreve başlayan Güngör, 2007 yılında, Yardımcı Doçent'ken Denizli Belediyesi’nin altyapı danışmanı olarak göreve başlamıştı. Belediyede Başkan Yardımcılığı görevi yapan Güngör, akademik çalışmalarını da sürdürerek 2013 yılında doçent ve 2014 yılında Denizli’nin Büyükşehir olmasıyla DESKİ Genel Müdürlüğü’ne getirildi. Güngör, Pamukkale Üniversitesi Yönetim Kurulu kararıyla profesörlüğe yükseltildi.   DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör'e verilen profesörlük ünvanu PAÜ twetter adresinden duyuruldu.

Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürü Mahmud Güngör,PAÜ Yönetim Kurulu'nun aldığı kararla profesörlüğe yükseldi.

 

PAÜ Öğretim üyesi DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Yönetim kurulunun aldığı kararla profesörlüğe yükseldi. Güngör'ün binişini PAÜ Rektörü Hüseyin Bağ tarafından takdim edildi.

 

1986 yılında Denizli Mühendislik Fakültesi araştırma görevlisi olarak göreve başlayan Güngör, 2007 yılında, Yardımcı Doçent'ken Denizli Belediyesi’nin altyapı danışmanı olarak göreve başlamıştı. Belediyede Başkan Yardımcılığı görevi yapan Güngör, akademik çalışmalarını da sürdürerek 2013 yılında doçent ve 2014 yılında Denizli’nin Büyükşehir olmasıyla DESKİ Genel Müdürlüğü’ne getirildi. Güngör, Pamukkale Üniversitesi Yönetim Kurulu kararıyla profesörlüğe yükseltildi.

 

DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör'e verilen profesörlük ünvanu PAÜ twetter adresinden duyuruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.