İstiklal Caddesi'nde Yangın!

DENİZLİ 03.10.2018 - 10:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İstiklal Caddesi'nde Yangın!

Pamukkale İlçesi İstiklal Caddesi'nde bir tekel bayide çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yangın anında meydana gelen küçük çapta patlama sonrası vatandaşlar kaçışmaya çalıştı.   Edinilen bilgiye göre, bu sabah 08.30 sıralarında Pamukkale İlçesi İstiklal Caddesi’nde bir tekel bayisinde nedeni henüz belirlenemeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi.Olay yerine gelen itfaiye ekipler yangına müdahale etti. Müdahale sırasında panik yaşayan bazı vatandaşlar içerde kalan var mı diye baktığı esnada küçük çapta patlamalar meydana geldi. Korku ve paniğin yaşandığı olayda vatandaşlar kaçışmaya başladı.   İtfaiye ekiplerinin kontrol altına aldığı yangın daha fazla büyümeden söndürüldü. Yangın esnasında tekel bayinin bulunduğu apartmanda oturan vatandaşlar aşağıya indi. Olayda can kaybı yaşanmazken, büyük çapta maddi hasar meydana geldi.   Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Pamukkale İlçesi İstiklal Caddesi'nde bir tekel bayide çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yangın anında meydana gelen küçük çapta patlama sonrası vatandaşlar kaçışmaya çalıştı.

 

Edinilen bilgiye göre, bu sabah 08.30 sıralarında Pamukkale İlçesi İstiklal Caddesi’nde bir tekel bayisinde nedeni henüz belirlenemeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi.Olay yerine gelen itfaiye ekipler yangına müdahale etti. Müdahale sırasında panik yaşayan bazı vatandaşlar içerde kalan var mı diye baktığı esnada küçük çapta patlamalar meydana geldi. Korku ve paniğin yaşandığı olayda vatandaşlar kaçışmaya başladı.

 

İtfaiye ekiplerinin kontrol altına aldığı yangın daha fazla büyümeden söndürüldü. Yangın esnasında tekel bayinin bulunduğu apartmanda oturan vatandaşlar aşağıya indi. Olayda can kaybı yaşanmazken, büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

 

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.