Kent merkezi ve iki ilçede çaldığı motosikletlerle yakalandı

ASAYİŞ 03.10.2018 - 11:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kent merkezi ve iki ilçede çaldığı motosikletlerle yakalandı

Denizli'de meydana gelen motosiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlıkları nedeniyle  yapılan operasyonda A.G. isimli şüpheli 7 motosiklet ve 2 elektrikli bisiklet ile birlikte yakalandı.   Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu il merkezi ile Tavas ve Kale İlçelerinde çalıntı olduğu tespit edilen 7 motosiklet ve 2 elektrikli bisiklet bulunarak sahiplerine teslim edildi.   Olayların şüphelisi olduğu tespit edilen A.G isimli şüpheli şahıs çalmış olduğu motosiklet ve elektrikli bisikletlerle birlikte yakalanarak adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen A.G. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

Denizli'de meydana gelen motosiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlıkları nedeniyle  yapılan operasyonda A.G. isimli şüpheli 7 motosiklet ve 2 elektrikli bisiklet ile birlikte yakalandı.

 

Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu il merkezi ile Tavas ve Kale İlçelerinde çalıntı olduğu tespit edilen 7 motosiklet ve 2 elektrikli bisiklet bulunarak sahiplerine teslim edildi.

 

Olayların şüphelisi olduğu tespit edilen A.G isimli şüpheli şahıs çalmış olduğu motosiklet ve elektrikli bisikletlerle birlikte yakalanarak adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen A.G. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.