Büyükşehir Araç ve ambulans çarpışması söz konusu değildir

DENİZLİ 03.10.2018 - 15:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Büyükşehir Araç ve ambulans çarpışması söz konusu değildir

Denizli Acıpayam İlçesi'nde meydana gelen ambulans kazası ile ilgili Denizli Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama geldi.  Araç ve ambulans çarpışması söz konusu değildir dendi.   Yapılan açıklamada; "Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nde görevli 20 GP 936 plakalı hasta nakil ambulansı, Çakır Mevkiindeki su birikintisi bulunan yoldan çıkarak, yol kenarındaki ağaca çarpmıştır. Ambulansın çarpmasıyla devrilen ağaca ise oradan geçen başka bir otomobil çarpmıştır. Araç ve ambulansın çarpışması söz konusu değildir. Hasta nakil ambulansında bulunan 1 acil tıp teknisyeni (ayakta) kontrol amaçlı Acıpayam Devlet Hastanesine götürülmüştür.

Denizli Acıpayam İlçesi'nde meydana gelen ambulans kazası ile ilgili Denizli Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama geldi.  Araç ve ambulans çarpışması söz konusu değildir dendi.

 

Yapılan açıklamada; "Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nde görevli 20 GP 936 plakalı hasta nakil ambulansı, Çakır Mevkiindeki su birikintisi bulunan yoldan çıkarak, yol kenarındaki ağaca çarpmıştır. Ambulansın çarpmasıyla devrilen ağaca ise oradan geçen başka bir otomobil çarpmıştır. Araç ve ambulansın çarpışması söz konusu değildir. Hasta nakil ambulansında bulunan 1 acil tıp teknisyeni (ayakta) kontrol amaçlı Acıpayam Devlet Hastanesine götürülmüştür.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.