Kaymakam Oğuz Şenlik Serinhisar'da göreve başladı

DENİZLİ 04.10.2018 - 10:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kaymakam Oğuz Şenlik Serinhisar'da göreve başladı

İçişleri Bakanlığı tarafından, 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle  Serinhisar Kaymakamlığına atanan Oğuz Şenlik görevine başladı.   2018 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle, Çayeli Kaymakamlığı görevinden, Denizli Serinhisar Kaymakamlığına atanan Kaymakam Oğuz Şenlik görevine başladı.   Uzun süredir  vekaleten yürütülen kaymakamlık görevine asaleten yapılan atama ile Şenlik göreve geldi. Şenlik göreve başlamasının ardından kurum müdürleri ile bir araya gelerek toplantı düzenledi.Toplantıda kurum müdürleri ile tanışan Oğuz Şenlik, ilçe hakkında detaylı bilgiler aldı.     Kaymakam Oğuz Şenlik Kimdir?   1978 yılında Bolu’da doğan Oğuz Şenlik, ilköğretimini Sakarya’da, orta öğretimini de Bolu’da ve üniversiteyi de Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu yönetimini okuyarak tamamladı.   İçişleri Bakanlığının 2004 yılında açmış olduğu Kaymakamlık sınavında başarılı olan Oğuz Şenlik, sırasıyla Bartın ve Amasra’da teftiş stajı, Zonguldak Valiliğinde il stajını, Ereğli İlçesinde kaymakam refikliği stajını tamamladı, Karabük Eflani İlçesinde kaymakam vekilliği yaptı.  Almanya’da dil eğitimi aldıktan sonra yurda dönüşte tekrar Karabük ili Eskipazar ilçesinde kaymakam vekilliği görevinde bulunan Oğuz Şenlik, kaymakamlık kursunu başarıyla bitirdikten sonra kurayla Eskişehir-Seyitgazi İlçesine atandı.   27.10.2009 tarihinde Muş-Korkut İlçesinde kaymakamlık görevini yürüten Oğuz Şenlik 01.12.2016 tarihinde çıkan kararname ile Çayeli Kaymakamlığı görevine atandı. İçişleri Bakanlığı tarafından, 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Serinhisar İlçe Kaymakamlığı'na atandı. Oğuz Şenlik evli ve bir çocuk babasıdır.   

İçişleri Bakanlığı tarafından, 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle  Serinhisar Kaymakamlığına atanan Oğuz Şenlik görevine başladı.

 

2018 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle, Çayeli Kaymakamlığı görevinden, Denizli Serinhisar Kaymakamlığına atanan Kaymakam Oğuz Şenlik görevine başladı.

 

Uzun süredir  vekaleten yürütülen kaymakamlık görevine asaleten yapılan atama ile Şenlik göreve geldi. Şenlik göreve başlamasının ardından kurum müdürleri ile bir araya gelerek toplantı düzenledi.Toplantıda kurum müdürleri ile tanışan Oğuz Şenlik, ilçe hakkında detaylı bilgiler aldı.

 

 

Kaymakam Oğuz Şenlik Kimdir?

 

1978 yılında Bolu’da doğan Oğuz Şenlik, ilköğretimini Sakarya’da, orta öğretimini de Bolu’da ve üniversiteyi de Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu yönetimini okuyarak tamamladı.

 

İçişleri Bakanlığının 2004 yılında açmış olduğu Kaymakamlık sınavında başarılı olan Oğuz Şenlik, sırasıyla Bartın ve Amasra’da teftiş stajı, Zonguldak Valiliğinde il stajını, Ereğli İlçesinde kaymakam refikliği stajını tamamladı, Karabük Eflani İlçesinde kaymakam vekilliği yaptı.  Almanya’da dil eğitimi aldıktan sonra yurda dönüşte tekrar Karabük ili Eskipazar ilçesinde kaymakam vekilliği görevinde bulunan Oğuz Şenlik, kaymakamlık kursunu başarıyla bitirdikten sonra kurayla Eskişehir-Seyitgazi İlçesine atandı.

 

27.10.2009 tarihinde Muş-Korkut İlçesinde kaymakamlık görevini yürüten Oğuz Şenlik 01.12.2016 tarihinde çıkan kararname ile Çayeli Kaymakamlığı görevine atandı. İçişleri Bakanlığı tarafından, 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Serinhisar İlçe Kaymakamlığı'na atandı. Oğuz Şenlik evli ve bir çocuk babasıdır.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.