Pamukkale Belediyesi'nden Şehit Hassasiyeti

PAMUKKALE 04.10.2018 - 15:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pamukkale Belediyesi'nden Şehit Hassasiyeti

Pamukkale Belediyesi tarafından çocuklar için organize edilen “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği çerçevesinde bu hafta Karakurt ve Dokuzkavaklar mahallelerinde yapılması planlanan şenlik, şehitler nedeniyle iptal edildi.   Pamukkale Belediyesi, Batman, Gercüş ilçesinde bu sabah askeri aracın geçişi sırasında yola tuzaklanan EYP 'nin patlatılması sonucu şehit olan 7 askerimiz ve yaralanan 2 askerimizden dolayı yaz boyunca yapılan şenliklerin bu haftaki programını iptal etme kararı aldı. Daha önce planlanan Karakurt ve Dokuzkavaklar Mahallelerinde şenliklerin yapılacağını duyuran Pamukkale Belediyesi, yaşanan hain saldırı sonucu şehit olan şehitler nedeniyle iptal edildiğini açıkladı. Şenliğin ilerleyen günlerde yapılacağı tahmin ediliyor.

Pamukkale Belediyesi tarafından çocuklar için organize edilen “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği çerçevesinde bu hafta Karakurt ve Dokuzkavaklar mahallelerinde yapılması planlanan şenlik, şehitler nedeniyle iptal edildi.

 

Pamukkale Belediyesi, Batman, Gercüş ilçesinde bu sabah askeri aracın geçişi sırasında yola tuzaklanan EYP 'nin patlatılması sonucu şehit olan 7 askerimiz ve yaralanan 2 askerimizden dolayı yaz boyunca yapılan şenliklerin bu haftaki programını iptal etme kararı aldı. Daha önce planlanan Karakurt ve Dokuzkavaklar Mahallelerinde şenliklerin yapılacağını duyuran Pamukkale Belediyesi, yaşanan hain saldırı sonucu şehit olan şehitler nedeniyle iptal edildiğini açıkladı. Şenliğin ilerleyen günlerde yapılacağı tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.