Kedi zarar görmesin diye işine geç kaldı!

DENİZLİ 05.10.2018 - 11:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kedi zarar görmesin diye işine geç kaldı!

Denizli'de sabah işe gitmek için aracının başına giden, Himmet Bala isimli vatandaş, aracın içinde kedi sesini duyunca itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile küçük kedi araçtan çıkarıldı.   Edinilen bilgiye göre, sabah işe gitmek için evinden çıkan Himmet Bala, isimli vatandaş 06 BCU 445 plakalı aracına binmeye çalıştığı anda, aracın motor kısmında kedi olduğunu fark etti. Kedi zarar görmesin diye aracın ön kaputunu açarak çıkarmaya çalışsa da başarılı olamayınca, itfaiye ekiplerinden yardım istedi.   Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahale ettiği anda kedi kendiliğinden çıkarak sokakta gözden kayboldu. Kedinin araçtan çıkması ile birlikte Himmet Pala, geç kaldığı işine aracına binerek yola koyuldu.  

Denizli'de sabah işe gitmek için aracının başına giden, Himmet Bala isimli vatandaş, aracın içinde kedi sesini duyunca itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile küçük kedi araçtan çıkarıldı.

 

Edinilen bilgiye göre, sabah işe gitmek için evinden çıkan Himmet Bala, isimli vatandaş 06 BCU 445 plakalı aracına binmeye çalıştığı anda, aracın motor kısmında kedi olduğunu fark etti. Kedi zarar görmesin diye aracın ön kaputunu açarak çıkarmaya çalışsa da başarılı olamayınca, itfaiye ekiplerinden yardım istedi.

 

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahale ettiği anda kedi kendiliğinden çıkarak sokakta gözden kayboldu. Kedinin araçtan çıkması ile birlikte Himmet Pala, geç kaldığı işine aracına binerek yola koyuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.