Türkiye Gençlik Birliği’nden Batman Şehitlerini Anma töreni

ASAYİŞ 05.10.2018 - 15:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Türkiye Gençlik Birliği’nden Batman Şehitlerini Anma töreni

Türkiye Gençlik Birliği Denizli İl Örgütü, dün Batman’da haince şehit edilen 8 askerimiz için Pamukkale Üniversitesi Ay Kafe’de “Şehitlemizi Anma “ etkinliği düzenledi.    “Şehitlerimizi Anma etkinliğinde, İl Başkanı Barış Dikmen Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine seslendi. Dikmen, “Bildiğiniz üzere dün sabah saatlerinde Batman'ın Hasankeyf ilçesinde yol yapım çalışmasının emniyetini sağlayan askerlerimizin, zırhlı askeri aracın geçişi sırasında PKK lı teröristler tarafından asfaltın altına tuzakladıkları el yapımı patlayıcı patlatılarak  8 vatan evladı şehit düşürülmüştür. Acımız büyük ama kinimiz daha büyüktür” dedi.     BU BİR TÜRK AMERİKAN SAVAŞIDIR    Amerika’nın desteklediği, 5000 TIR silah gönderdiğini herkesin bildiğini dile getiren Dikmen, “Bu bir Türk Amerikan savaşıdır! Türk Amerikan savaşı sadece cephe de değil ekonomide de devam etmektedir. Bizleri böyle yıldıramazlar!  Ülkemizin dört bir yanı ve bölge ülkelerinden, Amerika ve terör örgütleri gidene kadar bu savaş sürecek,  Türk Gençliğin Mehmetçiğe desteği hiç bitmeyecek! Mehmetçiğimize güvenimiz tamdır! emperyalizmi bu topraklardan süperecek ve tekrardan Barış ve huzur sağlayacak askerlerimize selam olsun! Türk gençliği Mehmetçiğin bir adım arkasındadır!”     

Türkiye Gençlik Birliği Denizli İl Örgütü, dün Batman’da haince şehit edilen 8 askerimiz için Pamukkale Üniversitesi Ay Kafe’de “Şehitlemizi Anma “ etkinliği düzenledi. 

 

“Şehitlerimizi Anma etkinliğinde, İl Başkanı Barış Dikmen Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine seslendi. Dikmen, “Bildiğiniz üzere dün sabah saatlerinde Batman'ın Hasankeyf ilçesinde yol yapım çalışmasının emniyetini sağlayan askerlerimizin, zırhlı askeri aracın geçişi sırasında PKK lı teröristler tarafından asfaltın altına tuzakladıkları el yapımı patlayıcı patlatılarak  8 vatan evladı şehit düşürülmüştür. Acımız büyük ama kinimiz daha büyüktür” dedi.

 

 

BU BİR TÜRK AMERİKAN SAVAŞIDIR

 

 Amerika’nın desteklediği, 5000 TIR silah gönderdiğini herkesin bildiğini dile getiren Dikmen, “Bu bir Türk Amerikan savaşıdır! Türk Amerikan savaşı sadece cephe de değil ekonomide de devam etmektedir. Bizleri böyle yıldıramazlar!  Ülkemizin dört bir yanı ve bölge ülkelerinden, Amerika ve terör örgütleri gidene kadar bu savaş sürecek,  Türk Gençliğin Mehmetçiğe desteği hiç bitmeyecek! Mehmetçiğimize güvenimiz tamdır! emperyalizmi bu topraklardan süperecek ve tekrardan Barış ve huzur sağlayacak askerlerimize selam olsun! Türk gençliği Mehmetçiğin bir adım arkasındadır!” 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.