Honaz’da feci kaza 1 ölü

ASAYİŞ 06.10.2018 - 10:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Honaz’da feci kaza 1 ölü

Denizli’nin Honaz İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.   Edinilen bilgilere göre, kaza Denizli’nin Honaz İlçesi, Kocabaş Mahallesi, Ankara Asfaltı 25. Kilometresinde meydana geldi. Kocabaş Mahallesinde gece saat 03.00 sıralarında Ömer Dabil idaresindeki 15 FA 876 plakalı otomobil ile tali yoldan ana yola çıkmak isteyen Denizli istikametinden Ankara istikametine seyir halinde olan S.Z.S. idaresindeki 42 V 5390 plakalı kamyonu ile çarpıştı. Sürücü Ömer Dabil çarpmanın etkisiyle kopan otomobilin kapısından fırlayarak kamyonun önüne düştü. Otomobil sürücüsünü altına alan kamyon kaza yerinden 50 metre sonra durabildi. Sağ kolu ve sol bacağı kopan Dabil, olay yerinde feci şekilde can verdi. Meydana gelen üzücü kaza sonrası yol trafiğe bir süreliğine kapatıldı. Otomobil sürücüsünün cansız bedeni ve kopan uzuvları olay yeri inceleme ve savcının incelemesinin ardından otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Kaza sonrası otomobil kullanılamaz hale geldi. Kamyonda ise maddi hasar oluştu.   Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.  

Denizli’nin Honaz İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgilere göre, kaza Denizli’nin Honaz İlçesi, Kocabaş Mahallesi, Ankara Asfaltı 25. Kilometresinde meydana geldi. Kocabaş Mahallesinde gece saat 03.00 sıralarında Ömer Dabil idaresindeki 15 FA 876 plakalı otomobil ile tali yoldan ana yola çıkmak isteyen Denizli istikametinden Ankara istikametine seyir halinde olan S.Z.S. idaresindeki 42 V 5390 plakalı kamyonu ile çarpıştı. Sürücü Ömer Dabil çarpmanın etkisiyle kopan otomobilin kapısından fırlayarak kamyonun önüne düştü. Otomobil sürücüsünü altına alan kamyon kaza yerinden 50 metre sonra durabildi. Sağ kolu ve sol bacağı kopan Dabil, olay yerinde feci şekilde can verdi. Meydana gelen üzücü kaza sonrası yol trafiğe bir süreliğine kapatıldı. Otomobil sürücüsünün cansız bedeni ve kopan uzuvları olay yeri inceleme ve savcının incelemesinin ardından otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Kaza sonrası otomobil kullanılamaz hale geldi. Kamyonda ise maddi hasar oluştu.

 

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.