Beton mikserinin çarptığı yaşlıya yoldan geçen hemşire hayat vermiş

ASAYİŞ 08.10.2018 - 14:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Beton mikserinin çarptığı yaşlıya yoldan geçen hemşire hayat vermiş

Geçtiğimiz günlerde yaşanan ve 1 kişinin beton mikserinin altında kalarak hayatını kaybettiği kazanın ardından, kaza esnasında olay yerinden geçen bir hemşirenin yaralıyı hayatta tutmak için uzun süre uğraş verdiği ortaya çıktı. Bütün bu örnek davranışları yine yoldan geçmekte olan bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kayıt altına alındığı ortaya çıktı   Geçtiğimiz Cuma günü Merkezefendi İlçesi Esentepe Mahallesi 4 Yol olarak bilinen kavşakta saat 13:30 sularında meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden 80 yaşındaki Hikmet Özmen’e yoldan geçen hemşirenin ilk müdahaleyi yaptığı ortaya çıktı. Kazada ağır yaralanan Hikmet Özmen'e çevredeki vatandaşlar müdahale etti. Bu arada vatandaşlardan bir tanesi bu örnek davranışı ve yaralı adamı cep telefonuyla kayıt altına aldı.     ANNESİ “HADİ GİDELİM” DEDİ O KALP MASAJI YAPARAK HAYATA DÖNDÜRDÜ     Müdahale edenlerin arasında yoldan geçerken kazayı gören ve yanında annesi bulunan bir kadın sağlık personeli duruma hemen müdahale etti. Hemşire olduğu anlaşılan bir bayan, olay yerinde kalbi duran Özmen'e müdahale ederek tekrar hayata döndürdü. Başından aldığı darbe sonucunda kanlar içinde kalan yaşlı adamın kalbide durmuştu. Hikmet Özmen’i hem konuşturan hem de kalp masajı yaparak hayata döndüren hemşirenin annesi “Hadi gidelim” ısrarı üzerine tepki gösteren kadın sağlık personeli ,"Burada bir can var nasıl bırakıp giderim" dediği öğrenildi.   HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ   Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Hikmet Özmen'i ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Özmen hayatını kaybetti.   CUMA NAMAZI’NDA ARKADAŞIYLA “HANGİMİZ ÖNCE ÖLECEK” DİYE MUHABBET ETMİŞ   Ailesini ve akrabalarını büyük yasa boğan Özmen'in Cuma Namazı’ndan önce konuştuğu arkadaşı ile şakalaşırken, “acaba hangimiz önce ölecek” diye konuştuğu ortaya çıktı.   OLAYIN GEÇMİŞİ   Kaza Cuma günü saat 13.30 sularında Hüdai Oral Caddesi üzeri Esentepe 4 yol kavşağı olarak bilinen noktada meydana gelmişti. Cuma namazından çıkan Hikmet Özmen (80) karşıdan karşıya geçmeye çalışırken, iddialara göre, kavşaktan hızlı bir şekilde dönüş yapan Ömer B., idaresindeki 20 R 6312 plakalı beton mikserinin altında kalarak ağır yaralanmıştı.                   

Geçtiğimiz günlerde yaşanan ve 1 kişinin beton mikserinin altında kalarak hayatını kaybettiği kazanın ardından, kaza esnasında olay yerinden geçen bir hemşirenin yaralıyı hayatta tutmak için uzun süre uğraş verdiği ortaya çıktı. Bütün bu örnek davranışları yine yoldan geçmekte olan bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kayıt altına alındığı ortaya çıktı

 

Geçtiğimiz Cuma günü Merkezefendi İlçesi Esentepe Mahallesi 4 Yol olarak bilinen kavşakta saat 13:30 sularında meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden 80 yaşındaki Hikmet Özmen’e yoldan geçen hemşirenin ilk müdahaleyi yaptığı ortaya çıktı. Kazada ağır yaralanan Hikmet Özmen'e çevredeki vatandaşlar müdahale etti. Bu arada vatandaşlardan bir tanesi bu örnek davranışı ve yaralı adamı cep telefonuyla kayıt altına aldı.

 

 

ANNESİ “HADİ GİDELİM” DEDİ O KALP MASAJI YAPARAK HAYATA DÖNDÜRDÜ

 

 

Müdahale edenlerin arasında yoldan geçerken kazayı gören ve yanında annesi bulunan bir kadın sağlık personeli duruma hemen müdahale etti. Hemşire olduğu anlaşılan bir bayan, olay yerinde kalbi duran Özmen'e müdahale ederek tekrar hayata döndürdü. Başından aldığı darbe sonucunda kanlar içinde kalan yaşlı adamın kalbide durmuştu. Hikmet Özmen’i hem konuşturan hem de kalp masajı yaparak hayata döndüren hemşirenin annesi “Hadi gidelim” ısrarı üzerine tepki gösteren kadın sağlık personeli ,"Burada bir can var nasıl bırakıp giderim" dediği öğrenildi.

 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Hikmet Özmen'i ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Özmen hayatını kaybetti.

 

CUMA NAMAZI’NDA ARKADAŞIYLA “HANGİMİZ ÖNCE ÖLECEK” DİYE MUHABBET ETMİŞ

 

Ailesini ve akrabalarını büyük yasa boğan Özmen'in Cuma Namazı’ndan önce konuştuğu arkadaşı ile şakalaşırken, “acaba hangimiz önce ölecek” diye konuştuğu ortaya çıktı.

 

OLAYIN GEÇMİŞİ


 

Kaza Cuma günü saat 13.30 sularında Hüdai Oral Caddesi üzeri Esentepe 4 yol kavşağı olarak bilinen noktada meydana gelmişti. Cuma namazından çıkan Hikmet Özmen (80) karşıdan karşıya geçmeye çalışırken, iddialara göre, kavşaktan hızlı bir şekilde dönüş yapan Ömer B., idaresindeki 20 R 6312 plakalı beton mikserinin altında kalarak ağır yaralanmıştı. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.