Katliam gibi kaza: 3 ölü 2 yaralı

ASAYİŞ 09.10.2018 - 09:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Katliam gibi kaza: 3 ölü 2 yaralı

Aydın Karacasu yolunda dün gece yaşanan katliam gibi kazada 3 kişi öldü 2 kişi yaralandı.   Kaza, gece saat 03:45 sıralarında Karacasu Tavas Kavşağında meydana geldi. Kuyucak'tan Karacasu istikametine seyreden Hazar Canbaz (20) yönetiminde seyreden 20 AAZ 682 plakalı otomobil, Karacasu-Tavas yol ayrımında kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı.   Kazada, sürücü Hazar Canbaz ile yolcular Davut Arısan (20), Nurdane Geryüz (21), Emre Burak (20) ve Dilan Şener (20) araç içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine, sağlık itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Hazar Canbaz, Davut Arısan ve Nurdane Geryüz'ünün hayatını kaybettiği tespit edildi.İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkartılan Burak ve Şener ise ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayatını kaybeden 3 kişinin cesedi, otopsi için Karacasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.     Yaralıların durumunun iyi olduğu belirtildi. Öte yandan kazada hayatını kaybeden Nurdane Geryüz ile yaralı Dilan Şener'in Karacasu Meslek Yüksekokulu öğrencisi olduğu öğrenildi.   Nurdane Geryüz (21)   Hazar Canbaz (20)

Aydın Karacasu yolunda dün gece yaşanan katliam gibi kazada 3 kişi öldü 2 kişi yaralandı.

 

Kaza, gece saat 03:45 sıralarında Karacasu Tavas Kavşağında meydana geldi. Kuyucak'tan Karacasu istikametine seyreden Hazar Canbaz (20) yönetiminde seyreden 20 AAZ 682 plakalı otomobil, Karacasu-Tavas yol ayrımında kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı.

 

Kazada, sürücü Hazar Canbaz ile yolcular Davut Arısan (20), Nurdane Geryüz (21), Emre Burak (20) ve Dilan Şener (20) araç içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine, sağlık itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Hazar Canbaz, Davut Arısan ve Nurdane Geryüz'ünün hayatını kaybettiği tespit edildi.İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkartılan Burak ve Şener ise ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayatını kaybeden 3 kişinin cesedi, otopsi için Karacasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

 

Yaralıların durumunun iyi olduğu belirtildi. Öte yandan kazada hayatını kaybeden Nurdane Geryüz ile yaralı Dilan Şener'in Karacasu Meslek Yüksekokulu öğrencisi olduğu öğrenildi.

 

Nurdane Geryüz (21)

 

Hazar Canbaz (20)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.