Denizli'de uyuşturucu tacirlerine büyük darbe!

ASAYİŞ 10.10.2018 - 15:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de uyuşturucu tacirlerine büyük darbe!

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri başarılı uyuşturucu operasyonlarına devam ediyor.   Denizli  Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda Denizli, İzmir merkez ve Ödemiş ilçesinde uyuşturucu üretimi ve satışı yapan 48 kişi yakalandı. Yakalananlar arasında 8'i yabancı uyruklu 11 kişi tutuklandı.   DENİZLİ- İZMİR ARASI UYUŞTURUCU TRAFİĞİ İzmir ilinde bulunan şahıslarla bağlantılı bir şekilde Denizli'de esrar ticareti yapan L.B. isimli şahıs Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce takibe alındı. L.B. isimli şahsın İzmir ili Ödemiş ilçesinde esrar üretimi yapan F.Ç., H.B. ve S.C. isimli kişilerle organize bir şekilde uyuşturucu madde ticareti yaptığı, bu kişilerden temin ettiği esrar maddesini ilimize getirdiği deşifre edildi. Denizli’den İzmir’e uzanan soruşturma süresince şüphelilerden 2 kilo 375 gram esrar maddesi ele geçiren Narkotik ekipleri ilimiz ile birlikte İzmir il merkezi ve Ödemiş İlçesi’nde eş zamanlı operasyon düzenledi.Uyuşturucu madde satıcısı 4(dört) şüpheli yakalandı.   SOKAK SATICILARINA GÖZ AÇTIRILMIYOR Öte yandan Denizli’de gerçekleştirdikleri başaralı çalışmalar ile sokak satıcılarına göz açtırmayan narkotik ekipleri uyuşturucu madde suçlarına karışan 44 şüphelinin yakalanmasını sağladı.Şüphelilerin üstlerinde ve uyuşturucu madde satışı yapıldığı tespit edilen 4 ayrı adreste yapılan aramalarda 160 gram eroin maddesi, 51 gram metamfetamin maddesi, 43 gram skunk maddesi, 13 gram esrar maddesi, 12 adet uyuşturucu hap ve uyuşturucu madde tartımında kullanılan hassas teraziler ele geçirildi. Uyuşturucu madde satışından sağlanan paralara el konuldu. Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen 8’i yabancı uyruklu 11 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.  

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri başarılı uyuşturucu operasyonlarına devam ediyor.

 

Denizli  Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda Denizli, İzmir merkez ve Ödemiş ilçesinde uyuşturucu üretimi ve satışı yapan 48 kişi yakalandı. Yakalananlar arasında 8'i yabancı uyruklu 11 kişi tutuklandı.

 

DENİZLİ- İZMİR ARASI UYUŞTURUCU TRAFİĞİ

İzmir ilinde bulunan şahıslarla bağlantılı bir şekilde Denizli'de esrar ticareti yapan L.B. isimli şahıs Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce takibe alındı. L.B. isimli şahsın İzmir ili Ödemiş ilçesinde esrar üretimi yapan F.Ç., H.B. ve S.C. isimli kişilerle organize bir şekilde uyuşturucu madde ticareti yaptığı, bu kişilerden temin ettiği esrar maddesini ilimize getirdiği deşifre edildi. Denizli’den İzmir’e uzanan soruşturma süresince şüphelilerden 2 kilo 375 gram esrar maddesi ele geçiren Narkotik ekipleri ilimiz ile birlikte İzmir il merkezi ve Ödemiş İlçesi’nde eş zamanlı operasyon düzenledi.Uyuşturucu madde satıcısı 4(dört) şüpheli yakalandı.

 

SOKAK SATICILARINA GÖZ AÇTIRILMIYOR

Öte yandan Denizli’de gerçekleştirdikleri başaralı çalışmalar ile sokak satıcılarına göz açtırmayan narkotik ekipleri uyuşturucu madde suçlarına karışan 44 şüphelinin yakalanmasını sağladı.Şüphelilerin üstlerinde ve uyuşturucu madde satışı yapıldığı tespit edilen 4 ayrı adreste yapılan aramalarda 160 gram eroin maddesi, 51 gram metamfetamin maddesi, 43 gram skunk maddesi, 13 gram esrar maddesi, 12 adet uyuşturucu hap ve uyuşturucu madde tartımında kullanılan hassas teraziler ele geçirildi. Uyuşturucu madde satışından sağlanan paralara el konuldu. Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen 8’i yabancı uyruklu 11 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.