2018-2019 yılı umre programı başladı

GÜNDEM 11.10.2018 - 15:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

2018-2019 yılı umre programı başladı

Denizli Müftülüğü yaptığı yazılı basın açıklamasıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli ve ilçelerinde 2018 -2019 yılı umre kayıtları 3 Ekim Çarşamba günü itibari ile başlandığı belirtildi.   2018-2019 yılı umre organizasyonun da Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile umreye gitmek isteyen vatandaşlara yönelik açıklama yapıldı. Açıklamada çeşitli organizasyon umre programı bulunuyor. Bunların arasında tercih edilmesini belirten açıklamada şunlar açıklandı; “Otel Tip: 7 – 11 ve 14 günlük tur, yürüme mesafeli veya servisli 15 günlük tur, Yürüme mesafeli veya servisli 20 günlük tur, Servisli 24 günlük tur, Yarıyıl tatili yürüme mesafeli veya servisli 11 günlük tur, Üniversite öğrencilerine yönelik tur,  Kudüs umre turu 16 günlük turlar olarak düzenlenmiştir. Belirtilen Konaklama türlerinden birini seçip ücretini; anlaşmalı bir bankaya (Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Ziraat Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Halkbank, Albaraka Türk Katılım Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası) o tura ait kod numaralı hesaba yatırdıktan sonra Denizli İl Müftülüğümüze veya İlçe Müftülüklerimize müracaat ederek veya (hac.diyanet.gov.tr) adresinden kayıtlarını yapabileceklerdir. Ramazan ve Şevval ayına ait turlar daha sonra belirlenecektir. İlgilenen vatandaşlarımız İl ve İlçe Müftülüklerimize müracaat edebilir veya İl Müftülüğüne ait 0258 265 4588 nolu telefondan bilgi alabilirler. Umre fiyatları Suudi Arabistan Riyali (SAR) olarak hesaplanmaktadır. Vatandaşlarımıza saygıyla duyurulur.” diye açıklama yapıldı.                                                   

Denizli Müftülüğü yaptığı yazılı basın açıklamasıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli ve ilçelerinde 2018 -2019 yılı umre kayıtları 3 Ekim Çarşamba günü itibari ile başlandığı belirtildi.

 

2018-2019 yılı umre organizasyonun da Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile umreye gitmek isteyen vatandaşlara yönelik açıklama yapıldı. Açıklamada çeşitli organizasyon umre programı bulunuyor. Bunların arasında tercih edilmesini belirten açıklamada şunlar açıklandı; “Otel Tip: 7 – 11 ve 14 günlük tur, yürüme mesafeli veya servisli 15 günlük tur, Yürüme mesafeli veya servisli 20 günlük tur, Servisli 24 günlük tur, Yarıyıl tatili yürüme mesafeli veya servisli 11 günlük tur, Üniversite öğrencilerine yönelik tur,  Kudüs umre turu 16 günlük turlar olarak düzenlenmiştir. Belirtilen Konaklama türlerinden birini seçip ücretini; anlaşmalı bir bankaya (Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Ziraat Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Halkbank, Albaraka Türk Katılım Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası) o tura ait kod numaralı hesaba yatırdıktan sonra Denizli İl Müftülüğümüze veya İlçe Müftülüklerimize müracaat ederek veya (hac.diyanet.gov.tr) adresinden kayıtlarını yapabileceklerdir. Ramazan ve Şevval ayına ait turlar daha sonra belirlenecektir. İlgilenen vatandaşlarımız İl ve İlçe Müftülüklerimize müracaat edebilir veya İl Müftülüğüne ait 0258 265 4588 nolu telefondan bilgi alabilirler. Umre fiyatları Suudi Arabistan Riyali (SAR) olarak hesaplanmaktadır. Vatandaşlarımıza saygıyla duyurulur.” diye açıklama yapıldı.

 

 

                                              

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.