Orman İşletme'den İş Güvenliği dersi

DENİZLİ 14.10.2018 - 10:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Orman İşletme'den İş Güvenliği dersi

2019 yılında yapılacak olan Silvi Kültür ve Üretim faaliyetlerine yönelik olarak Acıpayam ve Çameli Orman İşletme Müdürlüğü personelinin katıldığı tatbikat yapıldı.   Çameli Orman İşletme Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleşen tatbikat, Denizli Orman Bölge Müdür Yardımcısı Erol Pehlivan’ın başkanlığında yapıldı. Tatbikata Silvi Kültür Şube Müdürü Adnan Güller, İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü V. Kemal Erdoğan, şube teknik elemanları, Acıpayam ve Çameli Orman İşletme Müdürlükleri Teknik Elemanları, Orman Muhafaza Memurları, Üretimde çalışan elemanları, Üretimde çalışan Orman Köylüleri Kalkınma Kooperatif Başkanları ve Üretimde çalışan Orman Köylüleri katıldı.Tatbikatta 6331 sayılı ‘’İşci sağlığı ve iş güvenliği" başta olmak üzere Silvi Kültür Teknikleri ile Üretim ve Standardizasyon konularında eğitim verildi.      

2019 yılında yapılacak olan Silvi Kültür ve Üretim faaliyetlerine yönelik olarak Acıpayam ve Çameli Orman İşletme Müdürlüğü personelinin katıldığı tatbikat yapıldı.

 

Çameli Orman İşletme Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleşen tatbikat, Denizli Orman Bölge Müdür Yardımcısı Erol Pehlivan’ın başkanlığında yapıldı. Tatbikata Silvi Kültür Şube Müdürü Adnan Güller, İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü V. Kemal Erdoğan, şube teknik elemanları, Acıpayam ve Çameli Orman İşletme Müdürlükleri Teknik Elemanları, Orman Muhafaza Memurları, Üretimde çalışan elemanları, Üretimde çalışan Orman Köylüleri Kalkınma Kooperatif Başkanları ve Üretimde çalışan Orman Köylüleri katıldı.Tatbikatta 6331 sayılı ‘’İşci sağlığı ve iş güvenliği" başta olmak üzere Silvi Kültür Teknikleri ile Üretim ve Standardizasyon konularında eğitim verildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.