Biri oyaladı diğeri çaldı!

ASAYİŞ 22.10.2018 - 14:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Biri oyaladı diğeri çaldı!

Denizli’de organize gerçekleşen hırsızlık olayında, hırsızlardan birisi işyeri sahibini oyalarken, diğeri çantasına  aldığı şişeleri doldurdu.   Olay, Denizli-Antalya yolu üzerinde Zeytinköy Mahallesi’nde bulunan bir markette yaşandı. Edinilen bilgiye göre akşam yoğunluğunda markete gelen 2 kişiden birisi sigara alma bahanesiyle kasiyeri oyaladı. Diğer ise arkadaşı kasiyeri oyalarken 2 şişe ithal viskiyi çantasına koydu. Aldığı sigaranın parasını ödeyen zanlılar daha sonra olay yerinden uzaklaştı.   Hırsızlığı fark eden market sahibi hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler güvenlik kamerası kayıtlarını alarak zanlıları bulmak için çalışma başlattı.   Kaynak:mericulukus.tv  

Denizli’de organize gerçekleşen hırsızlık olayında, hırsızlardan birisi işyeri sahibini oyalarken, diğeri çantasına  aldığı şişeleri doldurdu.

 

Olay, Denizli-Antalya yolu üzerinde Zeytinköy Mahallesi’nde bulunan bir markette yaşandı. Edinilen bilgiye göre akşam yoğunluğunda markete gelen 2 kişiden birisi sigara alma bahanesiyle kasiyeri oyaladı. Diğer ise arkadaşı kasiyeri oyalarken 2 şişe ithal viskiyi çantasına koydu. Aldığı sigaranın parasını ödeyen zanlılar daha sonra olay yerinden uzaklaştı.

 

Hırsızlığı fark eden market sahibi hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler güvenlik kamerası kayıtlarını alarak zanlıları bulmak için çalışma başlattı.
 

Kaynak:mericulukus.tv

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.