Ali Yalçın "Hızlı Oyun Sonucunda Skora Gitmesini Bildik"

SPOR 22.10.2018 - 15:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ali Yalçın "Hızlı Oyun Sonucunda Skora Gitmesini Bildik"

Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Ali Yalçın, 3-0’lık Kemerspor 2003 galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.     Takım olarak maça istedikleri gibi başlayamadıklarını belirten Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Ali Yalçın,’ İlk devrenin geneline bakarsak enerjimiz ve tempomuz düşüktü. İlk yarı orta saha mücadelesi şeklinde geçmesine rağmen pozisyonlarda bulduk ama değerlendiremedik. İkinci yarıda yaptığımız değişikliklerle oyunu hızlandırdık ve akabinde peş peşe goller bulduk. Hızlı oyun sonucunda skora gitmesini bildik. Sonuç daha farklı da olabilirdi. Son vuruşlarda ve final pasların biraz daha dikkatli olmalıyız. Rakip takımada 90 dakika boyunca pozisyon şansı vermedik. Çocukları tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Bu sezon deplasmanlardaki ilk galibiyetimizi de kazanmış olduk. İnşallah devamı gelecek.’diye konuştu.

Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Ali Yalçın, 3-0’lık Kemerspor 2003 galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

 

 

Takım olarak maça istedikleri gibi başlayamadıklarını belirten Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Ali Yalçın,’ İlk devrenin geneline bakarsak enerjimiz ve tempomuz düşüktü. İlk yarı orta saha mücadelesi şeklinde geçmesine rağmen pozisyonlarda bulduk ama değerlendiremedik. İkinci yarıda yaptığımız değişikliklerle oyunu hızlandırdık ve akabinde peş peşe goller bulduk. Hızlı oyun sonucunda skora gitmesini bildik. Sonuç daha farklı da olabilirdi. Son vuruşlarda ve final pasların biraz daha dikkatli olmalıyız. Rakip takımada 90 dakika boyunca pozisyon şansı vermedik. Çocukları tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Bu sezon deplasmanlardaki ilk galibiyetimizi de kazanmış olduk. İnşallah devamı gelecek.’diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.