Kale Belediyespor'da kötü gidiş sürüyor...

SPOR 22.10.2018 - 17:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kale Belediyespor'da kötü gidiş sürüyor...

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden temsilcilerimizden Kale Belediyespor, ligin 5. haftasında Antalya temsilcisi Manavgat Belediyespor’u 3-0 yenilerek kötü gidişini sürdürdü.      Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta bulunan ve sezon başından bu yana bir türlü toparlanamayan Kale Belediyespor Manavgat Atatürk Stadyumu’nda Manavgat Belediyespor'a konuk oldu. ilk on beş dakikası karşılıklı atakların olduğu mücadelenin her dakika baskısını arttıran ev sahibi ekip, 18. dakikada Babacar’ın attığı golle öne geçti  ve bu golle ilk yarıyı 1-0 geride kapattı. İkinci yarıya daha baskılı ve istekli bir şekilde başlayan Manavgat Belediyespor, atak gerçekleştirdiği sırada ceza sahası içerisinde Babacar’a yapılan müdahale sonucunda penaltı kazandı. 52. dakikada meşin yuvarlağın başına geçen kaptan Burhan penaltı atışını golle taçlandırarak takımının ikinci golünü atmış oldu. 73.dakikada tekrar sahneye çıkan Senegalli futbolcu Babacar kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü atarak skoru 3-0’a taşımış oldu. İlerleyen dakikalarda da gol sesinin çıkmadığı mücadeleyi kazanan Manavgat Belediyespor, ligdeki puanını 15’e çıkararak liderlik koltuğundaki yerini korudu. Kale Belediyespor ise 3 puanla 12. sırada yer aldı.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden temsilcilerimizden Kale Belediyespor, ligin 5. haftasında Antalya temsilcisi Manavgat Belediyespor’u 3-0 yenilerek kötü gidişini sürdürdü. 

 

 


Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta bulunan ve sezon başından bu yana bir türlü toparlanamayan Kale Belediyespor Manavgat Atatürk Stadyumu’nda Manavgat Belediyespor'a konuk oldu.

ilk on beş dakikası karşılıklı atakların olduğu mücadelenin her dakika baskısını arttıran ev sahibi ekip, 18. dakikada Babacar’ın attığı golle öne geçti  ve bu golle ilk yarıyı 1-0 geride kapattı.

İkinci yarıya daha baskılı ve istekli bir şekilde başlayan Manavgat Belediyespor, atak gerçekleştirdiği sırada ceza sahası içerisinde Babacar’a yapılan müdahale sonucunda penaltı kazandı.

52. dakikada meşin yuvarlağın başına geçen kaptan Burhan penaltı atışını golle taçlandırarak takımının ikinci golünü atmış oldu. 73.dakikada tekrar sahneye çıkan Senegalli futbolcu Babacar kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü atarak skoru 3-0’a taşımış oldu.

İlerleyen dakikalarda da gol sesinin çıkmadığı mücadeleyi kazanan Manavgat Belediyespor, ligdeki puanını 15’e çıkararak liderlik koltuğundaki yerini korudu. Kale Belediyespor ise 3 puanla 12. sırada yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.