Kale Belediyespor Başkanı Hasan İncekara görevinden istifa etti...

SPOR 23.10.2018 - 09:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kale Belediyespor Başkanı Hasan İncekara görevinden istifa etti...

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de alınan kötü sonuçların ardından  Kale Belediyespor başkanı Hasan İncekara görevinden istifa etti.   İki sezondur Kale Belediyespor’un yöneticiliğini yapan Hasan İncekara, istifasını sosyal medya üzerinden duyurdu. Hasan İncekara, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım şu şekilde: “İki yıldır yöneticiliğini ve en son da bir yıldır Başkanlığını Yaptığım Kale Belediye Sporumuzdan İSTİFA ediyorum.  Tarihinde ilk defa Türkiye kupası oynayan Kale Belediye spor Bölgesel ligde karakteri ile Taraflı tarafsız herkese örnek olmuştur. Yokluklar ve engeller içerisinde ben bir Devlet Memuru olarak buraya kadar getirebildim. Geçmiş zamanda Başkanlık yapan herkes gibi...  Bana desteğini hiç esirgemeyen ve ölesiye kadar kalbimin bir parçası olacak PASAJ TARAFTAR gurubuna Tek tek teşekkür ediyorum.  Yönetimde yalnızlığımı bana htirmeyen ve hiç bir menfaat beklemeden yardımcı olan Mehmet ÜN ( Namı değer çeyrek efe ) e teşekkür ederim.  Kaleli olmak Kale’nin değerlerine sahip çıkmak ile başlıyor. Ben UŞAK’lı bir memur olarak Kale’ye uşaklık yapıyorsam, Kaleli’yim diyenlerden bırakın uşaklığı , biraz olsun yardımcı olmalarını istemek sanırım hakkımdır. Ama bunu şimdiye kadar Kale Belediyespor Başkanı olarak göremedim. Tabi ki Osman İcke hariç. Osman abim tam bir Kalespor Aşığı. Ona da şükranlarımı sunuyorum.    Kale Belediyespor Başkanı olarak kırdığım varsa Haklarını helal etsinler. Ben Hakkımı helal ediyorum. Kale Belediyesporumuz’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Sahip çıkılırsa bu teknik ekip ve futbolcuları başarıyı getirecektir.  Kamuoyuna saygılarımla... Hasan İNCEKARA”    

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de alınan kötü sonuçların ardından  Kale Belediyespor başkanı Hasan İncekara görevinden istifa etti.

 

İki sezondur Kale Belediyespor’un yöneticiliğini yapan Hasan İncekara, istifasını sosyal medya üzerinden duyurdu.

Hasan İncekara, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım şu şekilde:

“İki yıldır yöneticiliğini ve en son da bir yıldır Başkanlığını Yaptığım Kale Belediye Sporumuzdan İSTİFA ediyorum. 
Tarihinde ilk defa Türkiye kupası oynayan Kale Belediye spor Bölgesel ligde karakteri ile Taraflı tarafsız herkese örnek olmuştur. Yokluklar ve engeller içerisinde ben bir Devlet Memuru olarak buraya kadar getirebildim. Geçmiş zamanda Başkanlık yapan herkes gibi... 


Bana desteğini hiç esirgemeyen ve ölesiye kadar kalbimin bir parçası olacak PASAJ TARAFTAR gurubuna Tek tek teşekkür ediyorum. 
Yönetimde yalnızlığımı bana htirmeyen ve hiç bir menfaat beklemeden yardımcı olan Mehmet ÜN ( Namı değer çeyrek efe ) e teşekkür ederim. 
Kaleli olmak Kale’nin değerlerine sahip çıkmak ile başlıyor. Ben UŞAK’lı bir memur olarak Kale’ye uşaklık yapıyorsam, Kaleli’yim diyenlerden bırakın uşaklığı , biraz olsun yardımcı olmalarını istemek sanırım hakkımdır. Ama bunu şimdiye kadar Kale Belediyespor Başkanı olarak göremedim. Tabi ki Osman İcke hariç. Osman abim tam bir Kalespor Aşığı. Ona da şükranlarımı sunuyorum. 

 


Kale Belediyespor Başkanı olarak kırdığım varsa Haklarını helal etsinler. Ben Hakkımı helal ediyorum. Kale Belediyesporumuz’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Sahip çıkılırsa bu teknik ekip ve futbolcuları başarıyı getirecektir. 
Kamuoyuna saygılarımla... Hasan İNCEKARA”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.