Denizli'de sağanak yağış etkili oldu!

DENİZLİ 25.10.2018 - 09:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de sağanak yağış etkili oldu!

Bugün sağanak yağışın rüzgar ile birlikte etkili olduğu Denizli'de, hava en düşük 7 en yüksek 13 derece olarak gözlemleniyor. Yağışların akşam saatlerine kadar devam edeceği tahmin ediliyor. Denizli'de sabah saatlerinde başlayan gök gürültülü ve sağanak yağış etkili oluyor. Yağış nedeniyle yollarda biriken sular vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yağmur nedeniyle ufak çaplı kazaların meydana geldiği gelen bilgiler arasında.     METEOROLİJİDEN UYARI Yapılan son değerlendirmeler ve meteoroloji radarından alınan verilere göre; önümüzdeki 2 saat süresince Denizli kent merkezi ve  çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli  olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.   Aynı zamandan yetkililer sürücülerin yapış nedeniyle dikkatli olmaları olası kazaların yaşanmaması için hız sınırını aşmamaları konusunda uyarıda bulunuldu.   Denizli'de 5 günlük hava durumu raporu;  

Bugün sağanak yağışın rüzgar ile birlikte etkili olduğu Denizli'de, hava en düşük 7 en yüksek 13 derece olarak gözlemleniyor. Yağışların akşam saatlerine kadar devam edeceği tahmin ediliyor.


Denizli'de sabah saatlerinde başlayan gök gürültülü ve sağanak yağış etkili oluyor. Yağış nedeniyle yollarda biriken sular vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yağmur nedeniyle ufak çaplı kazaların meydana geldiği gelen bilgiler arasında.

 

 

METEOROLİJİDEN UYARI

Yapılan son değerlendirmeler ve meteoroloji radarından alınan verilere göre; önümüzdeki 2 saat süresince Denizli kent merkezi ve  çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli  olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

 

Aynı zamandan yetkililer sürücülerin yapış nedeniyle dikkatli olmaları olası kazaların yaşanmaması için hız sınırını aşmamaları konusunda uyarıda bulunuldu.

 

Denizli'de 5 günlük hava durumu raporu;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.