Denizli'de tekstil firması iflas etti!

DENİZLİ 25.10.2018 - 10:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de tekstil firması iflas etti!

Denizli'de geçtiğimiz günlerde bazı işletmelerin ardı ardına konkordato taleplerinin ardından sonra birde iflas haberi geldi. 5. İcra Dairesinin alacaklılara yönelik duyurusuna göre Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararıyla UYT Tekstile iflas kararı verildiği yayımlandı.   Dövizde yaşanan dalgalanmalar sonucunda Denizli'de bazı firmalar son dönemde mahkemeye başvurarak iflas erteleme olarak bilinen konkordato talep etti. Mahkeme uygun bulduğu firmaların taleplerini kabul ederek 3 ila 6 ay arası süreyle firmalara geçici zaman tanıdı. Mahkeme konkordato taleplerin ardından şirketlerin faaliyetlerini incelemek için komiser atadı.   Denizli'de bir çok firmanın konkordato ilanından sonra birde iflas haberi geldi. Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararıyla Ankara Yolu üzeri 15. kilometresinde faaliyet gösteren ve satış mağazası bulunan UYT Tekstil ile ilgili iflas kararı verildiği yayımlandı.

Denizli'de geçtiğimiz günlerde bazı işletmelerin ardı ardına konkordato taleplerinin ardından sonra birde iflas haberi geldi. 5. İcra Dairesinin alacaklılara yönelik duyurusuna göre Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararıyla UYT Tekstile iflas kararı verildiği yayımlandı.

 

Dövizde yaşanan dalgalanmalar sonucunda Denizli'de bazı firmalar son dönemde mahkemeye başvurarak iflas erteleme olarak bilinen konkordato talep etti. Mahkeme uygun bulduğu firmaların taleplerini kabul ederek 3 ila 6 ay arası süreyle firmalara geçici zaman tanıdı. Mahkeme konkordato taleplerin ardından şirketlerin faaliyetlerini incelemek için komiser atadı.

 

Denizli'de bir çok firmanın konkordato ilanından sonra birde iflas haberi geldi. Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararıyla Ankara Yolu üzeri 15. kilometresinde faaliyet gösteren ve satış mağazası bulunan UYT Tekstil ile ilgili iflas kararı verildiği yayımlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.