Denizlispor'da Başkanlığa Ali Çetin vekalet edecek...

SPOR 25.10.2018 - 10:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'da Başkanlığa Ali Çetin vekalet edecek...

Denizlispor’da Başkan Mustafa Üstek tedavi için İstanbul’a gitti.Üstek’in yokluğunda Başkanlık görevine  Başkan Yardımcısı Ali Çetin vekalet edecek.   Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek çok uzun süredir ötelediği tedavi sürecine başladı. Ocak ayına kadar kulüple yakından ilgilenemeyecek olan Üstek yetkilerini yönetime devretti. Yeşil siyahlı yönetim önümüzdeki günlerde başkan yetkilerini Başkan Yardımcısı Ali Çetin’e vermeye hazırlanıyor. Yeşil siyahlı kulüpte Başkan Mustafa Üstek’in yokluğunda patron Ali Çetin olacak. Ligde tırmanışa geçen yeşil siyahlılarda yönetim için dede şampiyonluk hedefi dillendirilmeye başlandığı bu kritik dönem de Çetin’e tüm yönetimin destek olması bekleniyor.   Başkan Mustafa Üstek tedavi süresince gözünün arkada kalmayacağını belirterek; “Denizlispor’a zaman ayırmam gerektiği için bu tedavi sürecini uzun zamandır erteliyordum. Artık ciddi bir hal aldı. Bu nedenle tedavilerimi aksatmadan sürdürmem gerekiyor. Bu süreç Ocak ayına kadar devam edecek. Bu süre için de Başkan Yardımcımız Ali Çetin ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızın benim yokluğu mu aratmayacaklarına inanıyorum” diye konuştu.   Başkan Yardımcısı Ali Çetin ise “Tüm yönetim olarak canla başla Denizlispor’u iyi yerlere getirmek için çalışıyoruz. Başkan maalesef rahatsız ve tedavi süreci başladı. Böyle durumlar da birilerinin öne çıkması direksiyonu alması gerekiyor. Önümüz de kritik maçlar var. Tüm yönetim olarak Altay maçına odaklandık” diye konuştu.   

Denizlispor’da Başkan Mustafa Üstek tedavi için İstanbul’a gitti.Üstek’in yokluğunda Başkanlık görevine  Başkan Yardımcısı Ali Çetin vekalet edecek.

 

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek çok uzun süredir ötelediği tedavi sürecine başladı. Ocak ayına kadar kulüple yakından ilgilenemeyecek olan Üstek yetkilerini yönetime devretti. Yeşil siyahlı yönetim önümüzdeki günlerde başkan yetkilerini Başkan Yardımcısı Ali Çetin’e vermeye hazırlanıyor. Yeşil siyahlı kulüpte Başkan Mustafa Üstek’in yokluğunda patron Ali Çetin olacak. Ligde tırmanışa geçen yeşil siyahlılarda yönetim için dede şampiyonluk hedefi dillendirilmeye başlandığı bu kritik dönem de Çetin’e tüm yönetimin destek olması bekleniyor.

 

Başkan Mustafa Üstek tedavi süresince gözünün arkada kalmayacağını belirterek; “Denizlispor’a zaman ayırmam gerektiği için bu tedavi sürecini uzun zamandır erteliyordum. Artık ciddi bir hal aldı. Bu nedenle tedavilerimi aksatmadan sürdürmem gerekiyor. Bu süreç Ocak ayına kadar devam edecek. Bu süre için de Başkan Yardımcımız Ali Çetin ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızın benim yokluğu mu aratmayacaklarına inanıyorum” diye konuştu.

 

Başkan Yardımcısı Ali Çetin ise “Tüm yönetim olarak canla başla Denizlispor’u iyi yerlere getirmek için çalışıyoruz. Başkan maalesef rahatsız ve tedavi süreci başladı. Böyle durumlar da birilerinin öne çıkması direksiyonu alması gerekiyor. Önümüz de kritik maçlar var. Tüm yönetim olarak Altay maçına odaklandık” diye konuştu. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.