Denizli'de dehşet verici olay!

DENİZLİ 25.10.2018 - 14:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de dehşet verici olay!

Denizli'nin Çal İlçesi aralarında husumet bulunan şahıs demir sopa ile 60 yaşındaki Galip Kara'yı demir sopa ile öldüresiye dövdü. Olay, geçtiğimiz Pazar günü Çal İlçesi, Selcen Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, H.S. isimli şahıs arasında husumet bulunan Galip Kara'yı demir sopayla öldüresiye dövdü. Köy meydanının kahvesindeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, H.S. isimli şahıs saat 08.00 sıralarında, arasında husumet bulunan Galip Kara'yı aracının içinde pusuda beklemeye başladı.   H.S. isimli pusuda beklerken dakikalar sonra ekmek almaya giden Galip Kara'nın geldiğini görünce elindeki demir sopa ile araçtan iniyor. Saldırgan ,Galip Kara'ya 5 dakika boyunca demir sopayla eziyet ve işkence edercesine bacaklarına, ellerine ve sırtına defalarca vurarak darp etti. 60 yaşındaki adamı döverek hırsını alan H.S. aracına tam dönerken Galip Kara'nın vatandaşlardan yardım istediğini görünce tekrar Kara'nın yanına giderek son darbeleri vurdu.   Saldırgan şahıs H.S. gözaltına alınarak Çal Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye gönderilirken şahıs nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldığı iddia edildi.   Kara'nın darp edildiği korkunç video görüntüleri ise bir kahvehanenin kameralarını bu şekilde yansıdı.  

Denizli'nin Çal İlçesi aralarında husumet bulunan şahıs demir sopa ile 60 yaşındaki Galip Kara'yı demir sopa ile öldüresiye dövdü.


Olay, geçtiğimiz Pazar günü Çal İlçesi, Selcen Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, H.S. isimli şahıs arasında husumet bulunan Galip Kara'yı demir sopayla öldüresiye dövdü. Köy meydanının kahvesindeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, H.S. isimli şahıs saat 08.00 sıralarında, arasında husumet bulunan Galip Kara'yı aracının içinde pusuda beklemeye başladı.

 

H.S. isimli pusuda beklerken dakikalar sonra ekmek almaya giden Galip Kara'nın geldiğini görünce elindeki demir sopa ile araçtan iniyor. Saldırgan ,Galip Kara'ya 5 dakika boyunca demir sopayla eziyet ve işkence edercesine bacaklarına, ellerine ve sırtına defalarca vurarak darp etti. 60 yaşındaki adamı döverek hırsını alan H.S. aracına tam dönerken Galip Kara'nın vatandaşlardan yardım istediğini görünce tekrar Kara'nın yanına giderek son darbeleri vurdu.

 

Saldırgan şahıs H.S. gözaltına alınarak Çal Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye gönderilirken şahıs nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldığı iddia edildi.

 

Kara'nın darp edildiği korkunç video görüntüleri ise bir kahvehanenin kameralarını bu şekilde yansıdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.