Denizli'de 2 firma konkordato 1 firma iflas etti

DENİZLİ 26.10.2018 - 12:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 2 firma konkordato 1 firma iflas etti

Denizli’de yaşanan ekonomik sıkıntılar sonrası konkordato ve iflaslar sürüyor.Kurdaki dalgalanma ve piyasalardaki daralma sonrası Denizli’de 2 firma daha mahkeme kararıyla konkordato ilan ederken ve 1 firma iflas etti.   Şafak Mandıra ve Besicilik Ltd.şti ile Şeref Tur Ltd. Şti. firmalarının taleplerini uygun gören mahkeme işletmelere komiser atadı. Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi; Şafak Mandıra Besicilik Hayvancılık Gıda Tarım Ve Tarım Ürünleri İnşaat Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato talebini ele ald. Yapılan incelemeler sonucunda firmanın talebini uygun gören mahkeme, 01/10/2018 tarihinden başlamak üzere 3 ay süre ile geçici mühlet kararı verdi. Mahkeme firmaya konkordato süreci dolayısıyla 3 kişilik komiser heyeti atadı.   Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi 2018/949 Esas sayılı konkordatonun tasdiki davasında Şeref Tur Org. İnşaat Petrol Sağlık Film Ticaret Ltd. Şti.’ne de 7101 sayılı kanunun değişik 287. Maddesi uyarınca 3 ay süre ile konkordato geçici mühlet kararı verdiği ve 3 kişilik komiser heyeti atadığı öğrenildi.   Arden Metal Yapı Elemanları Ltd. Şti şirketi ise Konkordato ilanı için Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi'ne  başvurdu ancak mahkeme verilen geçici mühlet kararının kaldırılarak konkordato talebinin reddi ile davacı şirketin TTK.376 vd. Ve İİK.nun 285 vd.maddeleri gereğince 03.10.2018 tarihinden itibaren İFLASINA karar verdi.

Denizli’de yaşanan ekonomik sıkıntılar sonrası konkordato ve iflaslar sürüyor.Kurdaki dalgalanma ve piyasalardaki daralma sonrası Denizli’de 2 firma daha mahkeme kararıyla konkordato ilan ederken ve 1 firma iflas etti.

 

Şafak Mandıra ve Besicilik Ltd.şti ile Şeref Tur Ltd. Şti. firmalarının taleplerini uygun gören mahkeme işletmelere komiser atadı. Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi; Şafak Mandıra Besicilik Hayvancılık Gıda Tarım Ve Tarım Ürünleri İnşaat Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato talebini ele ald. Yapılan incelemeler sonucunda firmanın talebini uygun gören mahkeme, 01/10/2018 tarihinden başlamak üzere 3 ay süre ile geçici mühlet kararı verdi. Mahkeme firmaya konkordato süreci dolayısıyla 3 kişilik komiser heyeti atadı.

 

Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi 2018/949 Esas sayılı konkordatonun tasdiki davasında Şeref Tur Org. İnşaat Petrol Sağlık Film Ticaret Ltd. Şti.’ne de 7101 sayılı kanunun değişik 287. Maddesi uyarınca 3 ay süre ile konkordato geçici mühlet kararı verdiği ve 3 kişilik komiser heyeti atadığı öğrenildi.

 

Arden Metal Yapı Elemanları Ltd. Şti şirketi ise Konkordato ilanı için Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi'ne  başvurdu ancak mahkeme verilen geçici mühlet kararının kaldırılarak konkordato talebinin reddi ile davacı şirketin TTK.376 vd. Ve İİK.nun 285 vd.maddeleri gereğince 03.10.2018 tarihinden itibaren İFLASINA karar verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.