Denizlisporlu taraftarlar zafer için yola çıktı...

SPOR 26.10.2018 - 14:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlisporlu taraftarlar zafer için yola çıktı...

Denizlisporlu taraftarlar bugün deplasmanda Altay ile karşılaşacak takımlarını tribünde desteklemek için İzmir'e gitti.     Spor Toto 1. Lig'de Denizlispor saat 19.00'da Ege Derbisi'nde Altay ile karşı karşıya gelecek.Yeşil siyahlı taraftarlar da bu maçta takımlaırnı yalnız bırakmayacaklar. Taraftarlarda tıpkı Horozlar gibi 3 puan için İzmir’e hareket etti. Bugün akşam İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacak Altay maçı için Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin önünde Cuma namazının ardından toplanan yeşil siyahlı taraftarlar, yaklaşık 180 kişi 3 otobüs olarak yola çıktı. Bazı taraftarlar ise özel otomobilleriyle yolculuk yapmayı tercih etti. Davullarından formalarına, atkılarından eşofmanlarına kadar yeşil siyaha bürünen Denizlispor taraftarları marşlar söyledi tezahuratta bulundu, Altay’dan mutlaka puan ya da puanlarla döneceklerini belirten taraftarlar, “Bizler takımımızın kazanması için elimizden geleni yapıp, 90.dakika boyunca tezahürat edeceğiz. Gerisi sahada futbolcu kardeşlerimizin işi” dediler. İzmir’de yaşayan Denizlililerin de bu akşam karşılaşmaya gelip takımlarına destek verecekleri öğrenildi.

Denizlisporlu taraftarlar bugün deplasmanda Altay ile karşılaşacak takımlarını tribünde desteklemek için İzmir'e gitti.

 

 

Spor Toto 1. Lig'de Denizlispor saat 19.00'da Ege Derbisi'nde Altay ile karşı karşıya gelecek.Yeşil siyahlı taraftarlar da bu maçta takımlaırnı yalnız bırakmayacaklar. Taraftarlarda tıpkı Horozlar gibi 3 puan için İzmir’e hareket etti. Bugün akşam İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacak Altay maçı için Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin önünde Cuma namazının ardından toplanan yeşil siyahlı taraftarlar, yaklaşık 180 kişi 3 otobüs olarak yola çıktı.



Bazı taraftarlar ise özel otomobilleriyle yolculuk yapmayı tercih etti. Davullarından formalarına, atkılarından eşofmanlarına kadar yeşil siyaha bürünen Denizlispor taraftarları marşlar söyledi tezahuratta bulundu, Altay’dan mutlaka puan ya da puanlarla döneceklerini belirten taraftarlar, “Bizler takımımızın kazanması için elimizden geleni yapıp, 90.dakika boyunca tezahürat edeceğiz. Gerisi sahada futbolcu kardeşlerimizin işi” dediler. İzmir’de yaşayan Denizlililerin de bu akşam karşılaşmaya gelip takımlarına destek verecekleri öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.