Pamukkale Öğrencileri ecdadını yâd etti…

DENİZLİ 27.10.2018 - 10:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pamukkale Öğrencileri ecdadını yâd etti…

Bağbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü, öğretmenler ve öğrenciler Eğitimde Değerler Eğitimi Programı Denizli'nin öncü isimlerini ziyaret ettiler.     Milli Eğitim Bakanlığı’nca açıklanan 2023 Eğitim vizyonu ve yürütülmekte olan Eğitimde Değerler Eğitimi Programı (EDEP) kapsamında Pamukkale Kaymakamlığı’nın Proje Ofisi uhdesinde; Teknoloji ve tütün bağımlılığı ile mücadele edilmesi, Pamuk Kalpler yetim ve öksüz öğrencilere destek projesi, öğrenciler tarafından 65 yaş üstü yalnız yaşayan yaşlıların, şehit ailelerinin ve kabirlerinin ziyaret edilmesi, Denizli’nin Milli Mücadele Önderlerinin hakkında bilinçlendirme vb. gibi birçok konu başlığında çalışmalar yürütülmekte.     Bu çalışmalarda özellikle öğrenciler derslerinde almış oldukları akademik eğitimlerinin dışında; Vatanını ve Bayrağını seven, büyüklerine kendisine ve çevresine saygılı, her türlü bağımlılıktan bağımsız bir şekilde donanımlı ve birikimli birer birey olarak yetişmeleri hedeflenmekte.     Bu kapsamda; Bağbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hüsrev ODABAŞI ve Öğrencileri Anadolu’nun Türkleşmesi mücadelesi veren Servergazi ve Mehmet Gazi Hazretlerini, Denizli’nin Milli Mücadele Önderi Müftü Ahmet Hulusi Efendiyi ve Asri Mezarlıkta medfun bulunan Aziz Şehitlerimizi ziyaret ettiler.           Kaymakam Hayrettin BALCIOĞLU; “Okul Müdürümüz Hüsrev ODABAŞI ve sevgili öğrencilerimizin bu anlamlı ziyareti, beni çok duygulandırdı. Aziz Şehitlerimiz; ruhlarınız şâd olsun! emanetiniz emin ellerde” dedi.   

Bağbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü, öğretmenler ve öğrenciler Eğitimde Değerler Eğitimi Programı Denizli'nin öncü isimlerini ziyaret ettiler.

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı’nca açıklanan 2023 Eğitim vizyonu ve yürütülmekte olan Eğitimde Değerler Eğitimi Programı (EDEP) kapsamında Pamukkale Kaymakamlığı’nın Proje Ofisi uhdesinde; Teknoloji ve tütün bağımlılığı ile mücadele edilmesi, Pamuk Kalpler yetim ve öksüz öğrencilere destek projesi, öğrenciler tarafından 65 yaş üstü yalnız yaşayan yaşlıların, şehit ailelerinin ve kabirlerinin ziyaret edilmesi, Denizli’nin Milli Mücadele Önderlerinin hakkında bilinçlendirme vb. gibi birçok konu başlığında çalışmalar yürütülmekte.

 

 

Bu çalışmalarda özellikle öğrenciler derslerinde almış oldukları akademik eğitimlerinin dışında; Vatanını ve Bayrağını seven, büyüklerine kendisine ve çevresine saygılı, her türlü bağımlılıktan bağımsız bir şekilde donanımlı ve birikimli birer birey olarak yetişmeleri hedeflenmekte.

 

 

Bu kapsamda; Bağbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hüsrev ODABAŞI ve Öğrencileri Anadolu’nun Türkleşmesi mücadelesi veren Servergazi ve Mehmet Gazi Hazretlerini, Denizli’nin Milli Mücadele Önderi Müftü Ahmet Hulusi Efendiyi ve Asri Mezarlıkta medfun bulunan Aziz Şehitlerimizi ziyaret ettiler.

 

 

      Kaymakam Hayrettin BALCIOĞLU; “Okul Müdürümüz Hüsrev ODABAŞI ve sevgili öğrencilerimizin bu anlamlı ziyareti, beni çok duygulandırdı. Aziz Şehitlerimiz; ruhlarınız şâd olsun! emanetiniz emin ellerde” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.