11 aylık bebeği uyutabilmek için tiyatrocular çeşitli yöntemler denedi

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2018 - 09:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

11 aylık bebeği uyutabilmek için tiyatrocular çeşitli yöntemler denedi

İHA- Erzurumlu tiyatro yönetmeni çiftin 11 aylık bebeklerinin Denizli'ye gelirken, otobüsle turne yolculuğu ilginç görüntü oluşturdu.  Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi turne için Erzurum’dan otobüsle Denizli’ye yola çıktı. Turne için yola çıkanlar arasında tiyatro oyununun yönetmeni Emrah Çılgı ve eşi yönetmen yardımcısı Gonca Çılgı’nın 11 aylık bebekleri Ravza Ilgın Çılgı’da yer aldı.   Yolda uyumamak için direnen bebeği uyutmak için tiyatro ekibi ilginç yöntem denedi. Battaniye içerisine konulan bebeği sallayıp yüksek sesle de şarkılar söyleyen tiyatrocular uzun uğraşlar sonucu uyutmayı başardılar.   

İHA- Erzurumlu tiyatro yönetmeni çiftin 11 aylık bebeklerinin Denizli'ye gelirken, otobüsle turne yolculuğu ilginç görüntü oluşturdu. 


Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi turne için Erzurum’dan otobüsle Denizli’ye yola çıktı. Turne için yola çıkanlar arasında tiyatro oyununun yönetmeni Emrah Çılgı ve eşi yönetmen yardımcısı Gonca Çılgı’nın 11 aylık bebekleri Ravza Ilgın Çılgı’da yer aldı.

 
Yolda uyumamak için direnen bebeği uyutmak için tiyatro ekibi ilginç yöntem denedi. Battaniye içerisine konulan bebeği sallayıp yüksek sesle de şarkılar söyleyen tiyatrocular uzun uğraşlar sonucu uyutmayı başardılar. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.