Şehitler için bir araya geldiler!

DENİZLİ 28.10.2018 - 11:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Şehitler için bir araya geldiler!

Denizli, Çivril Ülkü Ocakları üyeleri, Ocak binasında şehit Askerler için Yasin ve Kur’an-ı Kerim okudu, dua etti.   Tunceli'de şehit olan iki askerin şahadet haberinin ardından dün Ocak binasında bir araya gelen ülkücüler, şehit asker ve güvenlik güçleri mensupları için Yasin ve Kur’an-ı Kerim okuyarak dua etti.   Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından bir açıklama yapan  Ocak Başkanı Kader Avcı, tarihin şanlı sayfalarında yerini alan, cennet vatan için canlarından geçen aziz şehitlerin huzurunda kucaklaşmak için toplandıklarını ifade etti.   Ülkücü Türk gençliği olarak bölünmez bir bütün olan vatanın ve yüce Türk milletinin sevdalıları olduklarını ifade eden Kader Avcı “Tuttuğumuz yol, şehitlerin yoludur ve herkes emin olsun ki her ülkücü bir şehit adayıdır. Şehitlerimiz rahat uyusunlar vatan nöbeti ülkücü gençliktedir ve haine verilecek en güzel cevap ülkücü gençliktir. Bizler bu yolda çekilen çileyi kutsal bilip bu davayı en ileri noktaya, aziz milletimizi muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşımaya ant içmiş vatan sevdalılarıyız. Bu uğurda gece uyumadan gündüz durmadan, yılmadan yıkılmadan, yorulmadan mücadelemize devam etmekteyiz ve daima edeceğiz. Mücadelemiz cahilliğe ve tembelliğe karşı olup, en iyiyi ve en güzeli mensubu olmaktan şeref duyduğumuz yüce Türk milletinin hizmetine sunmaktır. Allah yar ve yardımcımız olsun sağ olun var olun” dedi.

Denizli, Çivril Ülkü Ocakları üyeleri, Ocak binasında şehit Askerler için Yasin ve Kur’an-ı Kerim okudu, dua etti.

 

Tunceli'de şehit olan iki askerin şahadet haberinin ardından dün Ocak binasında bir araya gelen ülkücüler, şehit asker ve güvenlik güçleri mensupları için Yasin ve Kur’an-ı Kerim okuyarak dua etti.

 

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından bir açıklama yapan  Ocak Başkanı Kader Avcı, tarihin şanlı sayfalarında yerini alan, cennet vatan için canlarından geçen aziz şehitlerin huzurunda kucaklaşmak için toplandıklarını ifade etti.

 

Ülkücü Türk gençliği olarak bölünmez bir bütün olan vatanın ve yüce Türk milletinin sevdalıları olduklarını ifade eden Kader Avcı “Tuttuğumuz yol, şehitlerin yoludur ve herkes emin olsun ki her ülkücü bir şehit adayıdır. Şehitlerimiz rahat uyusunlar vatan nöbeti ülkücü gençliktedir ve haine verilecek en güzel cevap ülkücü gençliktir. Bizler bu yolda çekilen çileyi kutsal bilip bu davayı en ileri noktaya, aziz milletimizi muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşımaya ant içmiş vatan sevdalılarıyız. Bu uğurda gece uyumadan gündüz durmadan, yılmadan yıkılmadan, yorulmadan mücadelemize devam etmekteyiz ve daima edeceğiz. Mücadelemiz cahilliğe ve tembelliğe karşı olup, en iyiyi ve en güzeli mensubu olmaktan şeref duyduğumuz yüce Türk milletinin hizmetine sunmaktır. Allah yar ve yardımcımız olsun sağ olun var olun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.