Yasin Yolcu; Sabrımız cesaretimizden üstündür"

DENİZLİ 29.10.2018 - 08:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yasin Yolcu; Sabrımız cesaretimizden üstündür"

Denizli Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı İl Başkanı Yasin Yolcu, sert konuştu. Sudi gazeteci cinayetinin 2 günde çözülmesine değinen Yolcu, Muhsin yazıcıoğlu cinayetinin hala çözülmemesine tepki gözterdi.   Denizli Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı İl Başkanı Yasin Yolcu, yaptığı yazılı açıklamada, Gazeteci Cemal Kaşıkçı, cinayetinin 2 günde çözüldüğünü, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü ile ilgili bir sonuç alınmadığını belirterek, "Sabrımız cesaretimizden üstündür. Sabrımız taşarsa Allah herkese yardım etsin” dedi.   Yasin Yolcu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Amerikan vatandaşı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetini tüm deliller karartılmasına rağmen, bu bizim namus borcumuzdur diyerek 2 günde çözen iktidar , kendi iktidarlığı döneminde, 2 günde cenazesine ulaşılan cennet mekan şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'na yapılan suikasti, her ne hikmetse tam 3495 gündür çözemiyor.. Ucu kime dayanırsa dayansın, kim engel oluyorsa bu işin ucunda kendilerine de dokunacağımızı unutmasınlar. açık ve net söylüyorum sabrımız cesaretimizden üstündür, Sabrımız taşarsa Allah herkese yardım etsin “ dedi.

Denizli Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı İl Başkanı Yasin Yolcu, sert konuştu. Sudi gazeteci cinayetinin 2 günde çözülmesine değinen Yolcu, Muhsin yazıcıoğlu cinayetinin hala çözülmemesine tepki gözterdi.

 

Denizli Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı İl Başkanı Yasin Yolcu, yaptığı yazılı açıklamada, Gazeteci Cemal Kaşıkçı, cinayetinin 2 günde çözüldüğünü, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü ile ilgili bir sonuç alınmadığını belirterek, "Sabrımız cesaretimizden üstündür. Sabrımız taşarsa Allah herkese yardım etsin” dedi.

 

Yasin Yolcu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Amerikan vatandaşı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetini tüm deliller karartılmasına rağmen, bu bizim namus borcumuzdur diyerek 2 günde çözen iktidar , kendi iktidarlığı döneminde, 2 günde cenazesine ulaşılan cennet mekan şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'na yapılan suikasti, her ne hikmetse tam 3495 gündür çözemiyor.. Ucu kime dayanırsa dayansın, kim engel oluyorsa bu işin ucunda kendilerine de dokunacağımızı unutmasınlar. açık ve net söylüyorum sabrımız cesaretimizden üstündür, Sabrımız taşarsa Allah herkese yardım etsin “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.