Emniyet ve belediyenin düğün günü!

DENİZLİ 29.10.2018 - 10:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Emniyet ve belediyenin düğün günü!

Denizli Çameli İlçe Emniyet amiri ve Belediye Başkanının sekreterinin düğününde renkli anlar yaşandı. Ay-yıldızlı Türk Bayrağı ile salona giren genç çift davetlilerden uzun süre alkış aldı.   Çameli İlçe Emniyet Amiri Bilal Cingör ve Çameli Belediye Başkanı Makam Sekreteri olarak görev yapan Cansu Özdemir i dün gece görkemli şekilde dünya evine girdi.   Genç Çift Salona Türk Bayrağı ile Girdi Güller ile süslenmiş yolda yürüyen ve  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle ay-yıldızlı Türk Bayrağı  ile nikah töreninin yapılacağı yere gelen  çift uzun süre davetliler tarafından alkışlandı. Damat Bilal Cingör, daha sonra diz çökerek Türk Bayrağı'nı 3 kez öperek gelin Cansu Özdemir'e teslim etti. Daha sonra nikah işlemine geçilen merasimde, damad Bilal Cingör’ün nikah şahitliğini Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir  ve Cansu Özdemir’in ise nikah şahitliğini Çameli Kaymakamı İsmail  Alsancak yaparken nikahlarını Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan kıydı.      Mevlüt Demir, 5 Çocuk İstedi Çameli İlçe Emniyet Amiri Bilal Cingör’ün nikah şahitliğini yapan Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ; "Oğlan bizim kız sizi, çiftlerimizin mutlu günlerinde hep birlikte buradayız.   Mutlu çifte evlilik hayatları boyunca her kararı birlikte ve özgürce almalarını diliyorum. Genç çiftimize mutluluklar dilerken kendilerinden 5 çocuk istiyoruz" dedi.     Çameli'nin köklü ailelerinden, Musa Özdemir’in kızı Cansu Özdemir ve Buldan İlçesinin tanınmış ailelerinden Ali Cingör’ün oğlu Bilal Cingör’ün, nikah ve düğün merasimine, çiftin ailelerinin yanı sıra, Denizli il Emniyet Müdürü Mevlüt  Demir ,Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz, İlçe Yönetim Kurulu  Meclis Üyeleri , Mahalle Muhtarları, Çameli İlçe Emniyet Amirliği Personelleri, Çameli Mülki İdare Amirleri, Çameli’nin spor ,iş ve siyaset dünyası ve çiftlerin mesai arkadaşları ve çok sayıda davetli katıldı.   Gelin ve damat çifti ise kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür ettiler.  

Denizli Çameli İlçe Emniyet amiri ve Belediye Başkanının sekreterinin düğününde renkli anlar yaşandı. Ay-yıldızlı Türk Bayrağı ile salona giren genç çift davetlilerden uzun süre alkış aldı.

 

Çameli İlçe Emniyet Amiri Bilal Cingör ve Çameli Belediye Başkanı Makam Sekreteri olarak görev yapan Cansu Özdemir i dün gece görkemli şekilde dünya evine girdi.

 

Genç Çift Salona Türk Bayrağı ile Girdi

Güller ile süslenmiş yolda yürüyen ve  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle ay-yıldızlı Türk Bayrağı  ile nikah töreninin yapılacağı yere gelen  çift uzun süre davetliler tarafından alkışlandı. Damat Bilal Cingör, daha sonra diz çökerek Türk Bayrağı'nı 3 kez öperek gelin Cansu Özdemir'e teslim etti. Daha sonra nikah işlemine geçilen merasimde, damad Bilal Cingör’ün nikah şahitliğini Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir  ve Cansu Özdemir’in ise nikah şahitliğini Çameli Kaymakamı İsmail  Alsancak yaparken nikahlarını Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan kıydı.

 

 

 Mevlüt Demir, 5 Çocuk İstedi

Çameli İlçe Emniyet Amiri Bilal Cingör’ün nikah şahitliğini yapan Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ; "Oğlan bizim kız sizi, çiftlerimizin mutlu günlerinde hep birlikte buradayız.   Mutlu çifte evlilik hayatları boyunca her kararı birlikte ve özgürce almalarını diliyorum. Genç çiftimize mutluluklar dilerken kendilerinden 5 çocuk istiyoruz" dedi.

 

 

Çameli'nin köklü ailelerinden, Musa Özdemir’in kızı Cansu Özdemir ve Buldan İlçesinin tanınmış ailelerinden Ali Cingör’ün oğlu Bilal Cingör’ün, nikah ve düğün merasimine, çiftin ailelerinin yanı sıra, Denizli il Emniyet Müdürü Mevlüt  Demir ,Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz, İlçe Yönetim Kurulu  Meclis Üyeleri , Mahalle Muhtarları, Çameli İlçe Emniyet Amirliği Personelleri, Çameli Mülki İdare Amirleri, Çameli’nin spor ,iş ve siyaset dünyası ve çiftlerin mesai arkadaşları ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Gelin ve damat çifti ise kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.