Cumhuriyet Bayramı’nda ilginç ve renkli kareler

DENİZLİ 29.10.2018 - 15:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Cumhuriyet Bayramı’nda ilginç ve renkli kareler

HABER: MELİK EVREN   Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni ilginç ve renkli karelere sahne oldu. Bir papağanın Türk bayrağını taşıması, minik çocukların asker kıyafetleriyle asker selamlaması ve bir köpeğinde tören geçişi sırasında yürüyüşe katılması ilginç renkli kareler oluşturdu.   Türkiye Cumhuriyeti'nin 95. kuruluş yıl dönümü kutlamaları Denizli’de de coşkuyla kutlanırken ilginç renkli karelere sahne oldu. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda kutlanan bayrama birçok vatandaş katıldı. Tören geçişi renkli görüntülere sahne olurken tören geçişini izlemek için gelen vatandaşlar arasında da renkli görüntüler vardı.     KÖPEKTE YÜRÜYÜŞ YAPTI   Tören yürüyüşü sırasında bir köpekte öğrencilerle birlikte tören geçişi yaptı. Köpeğin yürüyüşü halk tarafından ilgiyle izlendi. Bir müddet yerde yatan köpek yürüyüş yapan öğrencilerin arasına katılarak protokol mensuplarının bulunduğu yeri öğrencilerle birlikte yürüyerek geçmesi ilginç bir kare oluşturdu.     PAPAĞAN TÜRK BAYRAĞI İLE CUMHURİYET BAYRAMI’NI KUTLADI   Kutlama programını izlemeye gelen Ahmet Kıvılcım isimli vatandaşta yanında getirttiği papağan Türk bayrağını ağzıyla taşıyarak ilgi odağı oldu. Türk bayrağını ağzıyla taşıyan “Sultan” isimli papağan Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Görenlerin ilgi odağı olan “Sultan Papağanı” görenler cep telefonlarıyla görüntü aldı.     MİNİKLER ASKER KIYAFETİ GİYEREK TÜRK BAYRAĞI İLE ASKER AMCALARINI SELAMLADI Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılan çocuklar ise asker kıyafetleri giyerek tören geçişi yapan askerleri selamlaması törene ayrı bir renk kattı.     ÇOCUĞUNUN GÖRÜNTÜLERİNİ ALIRKEN YERE ÇAKILDI   Törende bir bayan çocuğunun görüntüsünü cep telefonuyla çekmek isterken yere düştü. Basın mensuplarının yardımına koştuğu kadın acı çıktı. Basın mensuplarının yardımıyla ayağa kalkan bayan tekrar çekimlerine başladı.          

HABER: MELİK EVREN

 

Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni ilginç ve renkli karelere sahne oldu. Bir papağanın Türk bayrağını taşıması, minik çocukların asker kıyafetleriyle asker selamlaması ve bir köpeğinde tören geçişi sırasında yürüyüşe katılması ilginç renkli kareler oluşturdu.

 

Türkiye Cumhuriyeti'nin 95. kuruluş yıl dönümü kutlamaları Denizli’de de coşkuyla kutlanırken ilginç renkli karelere sahne oldu. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda kutlanan bayrama birçok vatandaş katıldı. Tören geçişi renkli görüntülere sahne olurken tören geçişini izlemek için gelen vatandaşlar arasında da renkli görüntüler vardı.

 

 

KÖPEKTE YÜRÜYÜŞ YAPTI

 

Tören yürüyüşü sırasında bir köpekte öğrencilerle birlikte tören geçişi yaptı. Köpeğin yürüyüşü halk tarafından ilgiyle izlendi. Bir müddet yerde yatan köpek yürüyüş yapan öğrencilerin arasına katılarak protokol mensuplarının bulunduğu yeri öğrencilerle birlikte yürüyerek geçmesi ilginç bir kare oluşturdu.

 

 

PAPAĞAN TÜRK BAYRAĞI İLE CUMHURİYET BAYRAMI’NI KUTLADI

 

Kutlama programını izlemeye gelen Ahmet Kıvılcım isimli vatandaşta yanında getirttiği papağan Türk bayrağını ağzıyla taşıyarak ilgi odağı oldu. Türk bayrağını ağzıyla taşıyan “Sultan” isimli papağan Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Görenlerin ilgi odağı olan “Sultan Papağanı” görenler cep telefonlarıyla görüntü aldı.

 

 

MİNİKLER ASKER KIYAFETİ GİYEREK TÜRK BAYRAĞI İLE ASKER AMCALARINI SELAMLADI

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılan çocuklar ise asker kıyafetleri giyerek tören geçişi yapan askerleri selamlaması törene ayrı bir renk kattı.

 

 

ÇOCUĞUNUN GÖRÜNTÜLERİNİ ALIRKEN YERE ÇAKILDI

 

Törende bir bayan çocuğunun görüntüsünü cep telefonuyla çekmek isterken yere düştü. Basın mensuplarının yardımına koştuğu kadın acı çıktı. Basın mensuplarının yardımıyla ayağa kalkan bayan tekrar çekimlerine başladı.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.