Bu çocuklar park ve oyun grubu istiyor

DENİZLİ 29.10.2018 - 18:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bu çocuklar park ve oyun grubu istiyor

Acıpayam İlçe Merkezinde daha önce eskidiğini ve tehlike arzettiğini haber yaptığımız çocuk oyun parkı yerinden kaldırıldı.   Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu yanında bulunan çocuk oyun parkının eskidiğini haber yapmıştık. Haberimizin ardından eskiyen ve tehlike arzeden ekipmanlar söküldü.   Ancak bu bölgedeki çocuklar defa aynı bölgedeki taşların içinde oyun oynamaya başlaması ailelerini tedirgin etmeye başladı. Semt sakinleri Belediyeden bu alanda çevre düzenlemesi yapılarak günümüz şartlarına uygun çocuk parkı istediklerini belirttiler. Adliye Lojmanları arkasındaki 605 sokakta bulunan çocuklar da “bizim de oyun oynamaya hakkımız yok mu?” dediler.   Kaynak:Acıpayam Gazetesi.com

Acıpayam İlçe Merkezinde daha önce eskidiğini ve tehlike arzettiğini haber yaptığımız çocuk oyun parkı yerinden kaldırıldı.

 

Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu yanında bulunan çocuk oyun parkının eskidiğini haber yapmıştık. Haberimizin ardından eskiyen ve tehlike arzeden ekipmanlar söküldü.

 

Ancak bu bölgedeki çocuklar defa aynı bölgedeki taşların içinde oyun oynamaya başlaması ailelerini tedirgin etmeye başladı. Semt sakinleri Belediyeden bu alanda çevre düzenlemesi yapılarak günümüz şartlarına uygun çocuk parkı istediklerini belirttiler. Adliye Lojmanları arkasındaki 605 sokakta bulunan çocuklar da “bizim de oyun oynamaya hakkımız yok mu?” dediler.

 

Kaynak:Acıpayam Gazetesi.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.