Horoz kupada Sivas Belediyespor ile karşılaşacak...

SPOR 30.10.2018 - 11:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Horoz kupada Sivas Belediyespor ile karşılaşacak...

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur mücadelesinde Denizlispor deplasmanda Sivas Belediyespor'a konuk olacak.   Spor Toto  1. Lig'de yoluna doludizgin devam eden ve  gözünü zirveye diken Denizlispor deplasmanda Türkiye Kupası'nda 2. Lig'in başarılı takımlarından Sivas Belediyespor'a konuk olacak     Saat 13.00'da başlayacak ve Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak olan Sivas Belediyespor Denizlispor maçını Atilla Karaoğlan yönetecek.   3. turda Sivas Belediyespor rakibi Tire 1922'yi deplasmanda 1-0, Denizlispor ise deplasmanda rakibi Bozüyük Vitraspor'u 2-1 ile geçerek bir üst tura çıkmayı hak etmişlerdi. Tarihlerinde ilk defa karşı karşıya gelecek olan iki takımdan Sivas Belediyespor son lig maçında sahasında Fethiyespor ile 1-1 berabere kalırken Denizlispor ise deplasmanda Altay'ı 3-1 ile geçmeyi başarmıştı.   Denizlispor'un Sivas Belediyespor maçında görev alacak ilk 18'i şöyle ;      

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur mücadelesinde Denizlispor deplasmanda Sivas Belediyespor'a konuk olacak.

 

Spor Toto  1. Lig'de yoluna doludizgin devam eden ve  gözünü zirveye diken Denizlispor deplasmanda Türkiye Kupası'nda 2. Lig'in başarılı takımlarından Sivas Belediyespor'a konuk olacak

 

 

Saat 13.00'da başlayacak ve Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak olan Sivas Belediyespor Denizlispor maçını Atilla Karaoğlan yönetecek.

 

3. turda Sivas Belediyespor rakibi Tire 1922'yi deplasmanda 1-0, Denizlispor ise deplasmanda rakibi Bozüyük Vitraspor'u 2-1 ile geçerek bir üst tura çıkmayı hak etmişlerdi. Tarihlerinde ilk defa karşı karşıya gelecek olan iki takımdan Sivas Belediyespor son lig maçında sahasında Fethiyespor ile 1-1 berabere kalırken Denizlispor ise deplasmanda Altay'ı 3-1 ile geçmeyi başarmıştı.

 

Denizlispor'un Sivas Belediyespor maçında görev alacak ilk 18'i şöyle ;

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.