Horoz kupaya veda etti...

SPOR 30.10.2018 - 15:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Horoz kupaya veda etti...

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmasında Denizlispor deplasmanda Sivas Belediyespor'a 3-2 mağlup oldu ve kupaya veda etti.   Spor Toto 1. Lig'de fırtına gibi esen Denizlispor Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde 2. Lig ekibi Sivas Belediyespor ile karşı karşıya geldi.     Maça Denizlispor Asil Kaan, Taha Can, Gökhan Süzen, Furkan, Cenk, Cihan, Tonia Tisdell, Mehmet Taş, Kibong Mbamba,Himmet ve Seddar Karaman 11'i başladı. Maça etkili ve hızlı başlayan ev sahibi ekip Sivas Belediyespor karşılaşmanın 3. dakikasında Mehmet Fatih Ayık'ın attığı gol ile 1-0 öne geçti.     Bu dakikadan sonra maçta dengeyi yakalayan yeşil siyahlılar aradığı golü bir türlü bulamadı.   Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.     İkinci yarıya Alperen-Tahacan değişikliği ile başlayan horozlar aradığı golü 58. dakikada buldu. Bu dakikada sahneye çıkan Muhammet Himmet Ertürk takımının beraberlik golünü atan isim oldu.     64. dakikada Tonia Tisdel'in yerine Recep Niyaz ve 72. dakikada Burak Altıparmak'ın yerine Cihan Özkaymak oyuna dahil oldu.     70. dakikada Seddar'ın attığı gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.   Karşılaşmada başka gol olmayınca maçın normal süresi 1-1 eşitlikle tamamlandı.     Maçın uzatma dakikalarına da etkili başlayan Sivas ekibi 103. dakikada Emrah Bedir'in attığı gol ile tekrar öne geçti. 110. dakikada Sivas Belediyespor Güray'ın attığı gol ile 3-1 öne geçti. Müsabakanın sonlarına doğru rakip kalede iyice baskısını artıran Yeşil siyahlılar 118. dakikada Alperen ile farkı bire indirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca mücadele Sivas Belediyespor'un 3-2 üstünlüğü ile tamamlandı. Bu sonucun ardından Denizlispor 4. Turda kupaya veda etti.  

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmasında Denizlispor deplasmanda Sivas Belediyespor'a 3-2 mağlup oldu ve kupaya veda etti.

 

Spor Toto 1. Lig'de fırtına gibi esen Denizlispor Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde 2. Lig ekibi Sivas Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

 

 

Maça Denizlispor Asil Kaan, Taha Can, Gökhan Süzen, Furkan, Cenk, Cihan, Tonia Tisdell, Mehmet Taş, Kibong Mbamba,Himmet ve Seddar Karaman 11'i başladı.

Maça etkili ve hızlı başlayan ev sahibi ekip Sivas Belediyespor karşılaşmanın 3. dakikasında Mehmet Fatih Ayık'ın attığı gol ile 1-0 öne geçti.

 

 

Bu dakikadan sonra maçta dengeyi yakalayan yeşil siyahlılar aradığı golü bir türlü bulamadı.

 

Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

 

 

İkinci yarıya Alperen-Tahacan değişikliği ile başlayan horozlar aradığı golü 58. dakikada buldu. Bu dakikada sahneye çıkan Muhammet Himmet Ertürk takımının beraberlik golünü atan isim oldu.

 

 

64. dakikada Tonia Tisdel'in yerine Recep Niyaz ve 72. dakikada Burak Altıparmak'ın yerine Cihan Özkaymak oyuna dahil oldu.

 

 

70. dakikada Seddar'ın attığı gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.

 

Karşılaşmada başka gol olmayınca maçın normal süresi 1-1 eşitlikle tamamlandı.

 

 

Maçın uzatma dakikalarına da etkili başlayan Sivas ekibi 103. dakikada Emrah Bedir'in attığı gol ile tekrar öne geçti.

110. dakikada Sivas Belediyespor Güray'ın attığı gol ile 3-1 öne geçti.

Müsabakanın sonlarına doğru rakip kalede iyice baskısını artıran Yeşil siyahlılar 118. dakikada Alperen ile farkı bire indirdi.

Karşılaşmada başka gol olmayınca mücadele Sivas Belediyespor'un 3-2 üstünlüğü ile tamamlandı. Bu sonucun ardından Denizlispor 4. Turda kupaya veda etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.